anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Filme foarte socante din alea de nu poti sa te uiti?

Răspuns Câştigător
| Diabolique a răspuns:

Șocante zici... din ce-am văzut, spun că ar merge (primele filme sunt mai light):
„A Clockwork Orange" - Portocala mecanică (1971) a lui Kubrick. Scena violului combinată cu soundtrack-ul e destul de tulburătoare.
„Boys Don't Cry" - Băieţii nu plâng niciodată (1999). Jonglează cu violența, de la viol la crimă, dar și cu identitatea sexuală și căutarea sinelui. Pretty light, though.
„Bad Lieutenant" - Un polițist corupt (1992). Calugărița violată cu crucifixul, corupția poliției, menage a trois explicit, toate conspiră să facă din filmul ăsta unul șocant.
„Eraserhead" (1977) a lui David Lynch. Garantează, minimum, un coșmar postvizionare, dacă e să te gândești numai la friptura de pui din care se scurge un lichid dubios sau la urletele încrucișării dintre un bebeluș și un ET grotesc.
„Irreversible" - Ireversibil (2002) cu Monica Bellucci. Șocant prin scena violului de vreo 7 minute și a violenței excesive din debutul filmului.
„Rohtenburg" - Canibalul (2006), unul dintre cele mai întunecate filme pe care le-am văzut recent, povestea adevarată a canibalului neamț care și-a mâncat partenerul de chat.
„Cannibal Holocaust" (1980), interzis în peste 50 de țări. Foarte explicit, conține canibalism, omucideri, dezmembrări, castrări, avorturi, violuri... tot tacâmul laughing.
„Begotten" (1990). Este vorba de Mitul Creaţiei, prezentat într-o manieră greu de digerat. Sick F*cked Up Movie.
„Nekromantik" (1987), despre necrofilie, dar împinge limitele cam prea departe pentru un simplu „horror".
„Salo" - Salo sau cele 120 de zile ale Sodomei (1975) a lui Pasolini. Ar fi printre primele în topul meu. Nici nu mă gândesc să dau spoilere.
Altele: A Serbian Film (2010), Inside (2007), Martyrs (2008), In a Glass Cage (1987), Dogtooth (2009).
...Vizionare plăcută!

| anonim_4396 explică (pentru Diabolique):

Plictisitoare toate...laughing

| Diabolique a răspuns (pentru anonim_4396):

Zise 12 Angry Men... laughing

laughing Serios, A clockwork Orange e o capodoperă, dar nu e nimic șocant la filmul ăla. Eraserhead e cam fucked-up, dar iar, nimic să te facă să belești ochii sau să-ți stea inima. Ce coșmaruri, am dormit ca un bebeluș.laughing (Chit că un bebeluș are un somn tulburat și se trezește smiorcăind din oră-n oră, dar vorba vine.) Cannibal Holocaust... Ăsta chiar e plictisitor. Nu glumesc. Nu l-am putut urmări până la final, deși am încercat de două ori. Pur somnifer. Și nu, nu-s ironic.laughing

Drăguț argument bazat pe 3 filme din 15. Mai, mai să-l iau în serios... laughing
N-ai chef în seara asta de Nekromantik sau Salo? Bine, nu promit să fie pe gustul tău, nu prea ai cum să despici firul în 14 la scena threesome-ului dintre cadavru și ceilalți doi, dar la categoria film șocant poate reușești să-l încadrezi...

Hai, măi, mă dezamăgești...sad Ar trebui să găsesc șocant babardeala unor morți? Eu scenele de genul le includ la comedie. Vreau să spun că regizorul ăla chiar trebuie să aibă un surplul de geniu și inventivitate ca să scoată dintr-o astfel de scenă ceva șocant. Și pe tine te credeam mai greu impresionabilă...laughing

Sorry I keep disappointing you... mie și un viol explicit mi se pare șocant într-un film normal.
http://i.imgur.com/b7XEo.png
Better? =))

Vrei să vezi ceva șocant?
http://www.youtube.com/watch?v=18gDUzL2mLQ

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor)))))))))))))))

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Toddlers and Tiaras se intalneste cu Swag si tovar-su lui Latino Stupidity.Si iese asta...

| GoddessMaui a răspuns (pentru Diabolique):

Eu cred ca mai orice fata ramane putin masca la un viol explicit. Cam cum fac baietii cand vad un tip lovindu-se la oute, gen "Ouuuuuu!" cu totii si pun mana la oute, stiind senzatia. laughing dar bine, nu ca noi am stii senzatia aia de mai sus.

16 răspunsuri:
| faramatania a răspuns:

À l'intérieur
The Human Centipede
Grotesque
Murder-Set-Pieces
The Exorcism Of Emily Rose
Omen

Răspuns utilizator avertizat
| anonymous09 a răspuns:

Exorcist, drag me to hell, the omen

| kristinne a răspuns: