The Monster Squad
The Frighteners
Lady in White (1988)
The Witches (1990)
Something Wicked This Way Comes (1983)
Gremlins (1984)
Gremlins 2: The New Batch (1990)
Hocus Pocus (1993)
The Spiderwick Chronicles (2008)
The Haunted Mansion (2003)
Halloweentown (1998)
Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001)
Don't Look Under the Bed (1999)
Girl Vs. Monster (2012)
Hangman's Curse (2003)
The Scream Team (2002)
When Good Ghouls Go Bad (2001)
Scooby-Doo (2002)
Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed (2004)
Under Wraps (1997)
Mostly Ghostly (2008)
Mostly Ghostly: Have You Met My Ghoulfriend? (2014)
Mostly Ghostly: One Night in Doom House (2016)
The Haunting Hour: Don't Think About It (2007)
Seriale: R.L. Stine's The Haunting Hour
Eerie, Indiana
The Nightmare Room
Are You Afraid of the Dark?
Animații: Monster House (2006)
Coraline (2009)
ParaNorman (2012)
Frankenweenie (2012)
Over the Garden Wall (2014)
Corpse Bride (2005)
Din astea ce sa aleg ca de exemplu filmele gremlins le-am vazut iar restul nu?
Poți să începi cu The Haunted Mansion (2003)
Mersi.Si mai o intrebare este vreunul de aici din care ies din carti exact sau asemanator ca filmele mentionate?
Nu. Goosebumps (2015) e singurul pe care îl știu în felul ăsta. În The Monster Squad, deși e vorba de monștri celebri (Dracula, Creatura din Laguna Neagră, Mumia) vin printr-un portal deschis cu ajutorul unei amulete. În Mostly Ghostly vin prin perete. În The Haunting Hour: Don't Think About It (2007) e vorba de o carte dar monstrul nu iese propriu-zis din ea, cititul cărții cu voce tare are drept efect apariția lui.
Da eu de ala ma refeream ca ala din 2018 vreau sa il vad, acolo nu mai iasa din carti ci gasesc papausa aia mascota
Da, Goosebumps din 2015, cu Jack Black, ăla e. Dar și The Nightmare Room, The Haunting Hour: Don't Think About It, Mostly Ghostly, Mostly Ghostly: Have You Met My Ghoulfriend? și Monsterville: Cabinet of Souls sunt tot ecranizări ale cărților lui RL Stine.
Aha deci cărțile alea nu sunt o glumă
Eu ma refeream ca vreau sa vad si Goosebumps 2 din 2018 ca primul l-am vazut si acolo e gasita papusa aia mascota care este si in primul film si numai este scoasa din carte
Am inceput cu The Monster Squad
Ți-a plăcut? E mai vechi dar încă-i amuzant
Acum ma uit la el si am vazut doar 13 minute in acest moment
OK, vizionare plăcută!
Mersi!
Si Monster House l-am vazut si parca putin Paranorman dar mai demult, oricum mersi de lista
Cu plăcere!
Salut ce te-as sfatui ar fi serialul Gotham. E un serial destul de frumoas care in el este multa actiune, uneori drama ba chiar si putin horror. Eu ma uit la el si acum sunt 5 sau 6 sezoane. Sau daca vrei sa te uiti la alt serial poate nu iti place ar fi Titanii. Un grup de adolescenti care au puteri...
Si e de genul filmelor de mai sus
?
Toate filmele sunt cu PG-13 audiență, propriu-zis sunt filme horror pentru copii, la fel ca seria Goosebumps