O sa-ti dau numele in romana pentru filme, pentru a le recunoaste mai bine.
Filme: Top Gun, Rocky (1, 2,3, 4),Avatar,That's my Boy,Categoria grea in actiune, Warrior, Never Back Down, Iron Man, Transformers, Amazing Spiderman, Academia de Politie (toate),
Mr.Bean,Dracula:un vampir iubaret,Avengers,Lanterna Verde,Puicuta cu cocosel,Deuce Bigalow:European Gigolo, Bad Boys, Life(un film foarte bun, ti-l recomand), Coach Carter(inspirat din fapte reale), Jack si Jill, Ted, Ice Age(toate), Kung fu panda, Dictatorul, X-Men, 1000 de cuvinte,BD:La munte si la mare (astia imi vin pe moment in mine,daca imi mai aduc aminte o sa-ti mai scriu).
Seriale : Doi barbati si jumatate, CSI:NY, Miami, Chuck, Dexter, Merlin, Lengenda Cautatorului, Doctor Who, La bloc, Nimeni nu-i perfect.
Sper sa-ti placa si sper ca te-am ajutat.
Filme: The Curious Case of Benjamin Button, Forest Gump, Jhonny Q, Yes Man, The Mask, si lista poate continua
Seriale: Dr. House, 2 barbati si jumatate, Las Fierbinti
Seriale: Prison Break, Spartacus
Filme: Requiem for a dream, Memento, Water for elephants, Se7en, Silence of the Lambs, V for Vendetta, Due Date, Wuthering Heights, Mr Nobody, Butterfly Effect
Pai filmu meu preferat este
The Vampires Diares!
Un film super tare cu drama si cu toate ar fi bine sa il vezi
Filme;
The Host
Oblivion
Looper
Sex Drive
Project X
Drive (2011)
Death At A Funeral (2007)
Equilibrium
In Time
Repo Men
Closer
Philadelphia
Seriale:
Masters OF Horror
True Blood
Lost
Banshee
The Walking Dead (și serial și joc)
The Vampire Diaries
Arrow
The Lost Girl
Gossip Girl
Bună.
Filme,Titanic
Seriale,Iubiri secrete
+Emisiuni-Ochii Din Umbră.
Toate cele bune.
Seriale:
House md
grey s anatomy
private practice
mesaje de dincolo
cu sange rece
Filme:
the croods
madagascar 3
marele si puternicul Oz
Filme: Titanic,Tom Soyer,Lupul, Van Helsing, Stan Helsing, Curierul 1, 2 si 3, resident evil 1, 2, 3, 4, 5 si 6.
Seriale: Dexter, C.I.A. New york, C.I.A. Miami, Doctor House, Anatomia lui Grey.
Filmele: ted, lol, a trip to the center of the earth
Seriale : Supernatural, The vampire diaries, Pretty little liars
Seriale: supernatural si mentalist.
Filme:She's the Man, Gossip Girl, 10 Things I Hate About You, What a Girl Wants, A Walk to Remember
Boys and Girls, Wild Cherry
Filme : O calatorie spre centrul pamantului; Titanic; Puss in Boots; Poseidon.
Seriale : Violetta
Filme: tres metros sobre el cielo, tengo ganas de ti, remember me, a walk to remember, hachiko
seriale: pariu cu viata si inainte imi placea si iubiri secrete