Acum depinde ce înțelegeți prin schimbare, schimbarea în adevăratul sens al cuvântului nu prea există, pentru că oamenii nu se schimbă, iar dacă o dată totuși o fac, e doar pentru că ei vor asta, e ceva asiduu și dificil, eu mă refer la filmul care chiar mișcă ceva în tine, ba chiar acel film care chiar te face să dorești să schimbi tu ceva la tine. Acel film care te face să vezi cu alți ochi viața, după ce l-ai vizionat. Și de ce nu filmul în care ți-ai găsit modele.
Ai puțintică dreptate.
Ahh, mulțumesc!
Cu plăcere!
Rahat, niste prostii filmele, fictiuni fantezii ale scenaristilor, nimic real.
Pe alocuri îți dau dreptate acum dacă tu vrei ca realitatea să fie fix ca în filme
Dar filmele au arta lor, știi că până la urmă oamenii ăia muncesc asiduu în spate ca un film să iasă, nu?
Iar filmele au și ele rolul lor, acela de a te detașa uneori, acela de a te face să vezi viața chiar cu alți ochi, spre exemplu îți spui mantra "Toți oamenii sunt la fel" crezi cu înverșunare treaba asta, dar apoi vezi filmul ăla în care un autist își prezintă viața sau un autist chiar vrea să fie cineva și de-odată afli că viața nu se învârte în jurul tău și nici al mantrei tale, că sunt oameni diferiți, dar care fac atât lucrurile pe care le facem noi oamenii obișnuiți de rând, dar și lucruri unice și diferite, și uite așa afli că în viață mai există multe alte creaturi cu multe alte probleme.
Ok, cred că pe alocuri am aberat dar sper că s-a înțeles esența ce s-a vrut a fi transmisă.
Depinde ce vrei sa spui prin " schimbat "?!
Schimbat ceva la tine, caracter, personalitate, gandire, mod de a vedea viata, schimbat viata in ansamblu? Influentat? ( poate?! )
Sau doar ti-a placut calitatea filmului?!
Banuiesc, si sunt sigura ca te referi la ceva mai deep, NU?!
Uite aici o lista de filme pe care le-am vizionat de-a lungul vietii mele, si evident, mi-au placut, unele chiar m-au schimbat!
https://www.tpu.ro/......in-opinia/
Cred, ca am sa-ti pot raspunde exact intrebarii tale, doar atunci cand voi raspunde exact intrebarii mele :
https://www.tpu.ro/......r-o-extrem
Desi, eu in intrebarea mea am intrebat cu Totul altceva! " Ce film se aseamana cu "filmul" vietii voastre NU! care este filmul care te-a schimbat / influentat "!
Doua lucruri (total) diferite!
Vad apoi, cum raspund! :)
Dar raspunsul tau care este? ( as dori sa cunosc raspunsul ambelor intrebari!
anonim_4396 întreabă: