Paranormal Activity 1 nu prea e asa de bun, nu prea te sperii. Nota 6.2
Dar Paranormal Activity 2 e putin mai infricosator si are niste faze cand te tine in suspans si dup-aia te sperie dintr-odata. Nota 7.1
Ce e asa infricosator la el?
Se intampla tot felul de fenomenii stranii.Si cum a zis lucian_2601, sa te uiti si pe Discovery in fiecare vineri si acolo e infricosator!
A haunting chiar e ceva gen horror dar filmu asta mi s-a parut plictisitor .
Nu, chiar astazi l-am vazut si eu sunt tare fricoasa, nu este prea de groaza dar nici sa nu te sperii nu este, este intre si intre dupa parerea mea.
Hai ca e destul de bun adica sa te uiti la aia cum is terorizati de un demon =] sfart. daca te uiti la film. uitete la part 3 apoi la 2 si la unu.Pt k e putin incurcat .Mie mi s-a parut tare filmul .Si da m-am speriat...dar nu la film, dupa, in casa k se auzeau zgomote . Deci Sfatul mew e sa te uiti la el e bunicel ^^
Eventual sa-mi stric si usile prin casa pentru efecte sonore de scartait .
DA, eu am vazut 2-ul pe HBO. Nu e vorba ca actiunea e foarte infricosatoare dar te tine tot timpul in suspans si felul in care este realizat filmul este interesant.
Nu e atit de horror.dar e ungen de film interesant, adica nu e ca toate celelalte, emai deosebit, insa daca privesti toate 3 parti, intelegi faza...dar totusi ai niste emotii super, mai ales pentru acei care iubesc adrenalina!
thanos întreabă:
LovelyLovePup întreabă: