| conrob a întrebat:

Filmul Saw8 cand se mai scoate? din 2015 se tot zice ca va aparea si nu a mai aparut! alte filme bune care urmeaza sa fie scoase anul acesta din aprilie in colo stiti?

8 răspunsuri:
| Florentina9210 a răspuns:

Nu stiu nici eu. Dar in cazul in care afli si sa ma anunti si pe mine, ''batausule''!

Răspuns utilizator avertizat
| Florentina9210 a răspuns (pentru conrob):

Te aperi ma copile dar poate adversarul tau e mai puternic.

Răspuns utilizator avertizat
| Florentina9210 a răspuns (pentru conrob):

''Pai si daca e, ce? '' imi place ca esti ambitios. Uite asta mi-a amintit de o intamplare de a mea. Acum vreo 5 ani, m-a suparat una, practic mi-a dat o palma si eu de nervi chiar daca tipa era mai inalta ca mine tot am trantit-o jos in sant si tin minte ca ii facusem o vanataie pe picior. I-am dat cu o piatra. Ne-am impartit pumni si picioare si intr-un final ne-a despartit matusa mea. Tipa tot timpul avea ceva de impartit cu mine. faza e ca la o luna cand ne-am intalnit ne-am dat mana reciproc. hahaha. De aceea iti zic ca chiar daca e mai mare adversarul nu trebuie sa cedezi. Imi place cum ai pus problema. ''batausule''. tongue

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Asa si trebuie, trebuie sa te aperi, daca te-a lovit, i-ai dat-o si tu imediat. Dar nu e ok sa incepi tu un scandal!

| Florentina9210 a răspuns (pentru Drimmero):

Pai nu, stii cum a fost? Iti povestesc. Eram eu cu verisoara mea cu tipa si cu alte doua fete. Stateam pe sant era o zi de vara. Vorbeam, radeam si tipa credea ca eu radeam de ea cu verisoara mea. Au plecat celelalte fete la casele lor si vara mea in curte o chemase maica sa. Si am ramas noi doua, eu ma pregateam sa strang prosopul de jos sa intru in curte. Cand vine ea la mine imi da o palma fara nimic de zis, nu m-a intrebat nimic a venit din senin. M-am enervat si am luat-o de par, am trantita-o in sant si dupa ne-am lovit reciproc. Ea cu picioarele eu cu pumnii. Faza e ca nu prea ne suportam noi sa zic asa, nici acum nu o facem. I-am cerut prietenia pe facebook sa fiu eu tot fata buna si mi-a dat ignore. In fine, nu traiesc pentru acceptul ei. Dar nici asa din senin sa te trezesti cu o palma, tu cum ai fi reactionat?

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Nu mai e nimic de comentat, ai facut bine ca ai ripostat. In cazul meu, daca pateam asa, nu stateam la discutii, il loveam pe respectiv.