| BBJHHRUGs a întrebat:

Funda! Caut un film mai vechi dar nu ii stiu numele. L-am vazut undeva prin anii "90 pe o caseta video. Un barbat care ucidea femei nopatea cand dormeau probabil dintr-un campus sau o pensiune unde erau cazate numai femei (sau studente venite intr-o excursie) doar pentru a lua parti din corpul acestora. Langa cabana lor unde erau cazate si dormeau, el avea undeva la subsol un fel de laborator in care pe o tava cu aburi si lumini verzi tinea un cap de femeie cu parul roscat sustinut de niste tuburi subtiri ca niste furtunase. La final dupa ce compleateaza corpul femeii decapitate cu partile lipsa si luate de la femeile pe care le-a omorat si o invie care probabil era iubita lui moarta sau o vroia ca iubita (in fine mu imi mai amintesc). La final dupa lupta crancena intre omul de stiinta si probabil directorul hotelului de cazare sau profesorul studenteleor omarate, femeia care este inviata incepe se mearga printre supravietuitori in pielea goala se uita la maini si la corp si vede din ce e compusa si isi da seama ce s-a intamplat incepe sa tipe si isi scoate ochii, Barbatul care a compus-o incearca sa o opreasca dar nu reuseste sa o impiedice sa se sinucida. Atat imi amintesc. Poate l-ati vazut si voi si va mai aduceti aminte. Stiu sigur ca nu e mireasa pentru reanimator si nici frankestein. multumesc!

5 răspunsuri:
| trophin a răspuns:

Ai explicat tot filmul laughing de ce vrei sa il mai vezi daca il stii? happy

| BBJHHRUGs explică (pentru trophin):

Stii sa citesti sau te prefaci ca esti incult?, nu vreau sa il mai revad vreau doar numele filmului.

| trophin a răspuns (pentru BBJHHRUGs):

Sunt incult.
nu stiu filmul tau, sunt prea multe filme asa cum ai descris tu

| BBJHHRUGs explică (pentru trophin):

Ai dreptate, e posibil sa nu primesc raspuns, probabil si descrierea e proasta, nu mi-l amintesc bine, l-am vazut cand eram copil (cine ar mai vrea sa revada un film horror vechi din era anilor VHS. Mi-a fost cerut ca o recomandare pentru remasterizare in format HD.

| trophin a răspuns (pentru BBJHHRUGs):

Am inteles... dar nu cunosc.
uite-te si tu la hostel, sunt vreo 3, 4 nu stiu exact, se aseamana