| Static a întrebat:

Funda! Cine a vizionat Breaking Dawn, cum de a putut Jacob, dupa ce a privit bebelusul ( fetita Bellei) sa vada, ca un fel de viziune, cum va arata aceasta dupa ceva timp, adica fiind mai mare, stiu ca in cele din urma se va indragosti de ea, dar cum a reusit sa aiba acele viziuni despre ei doi? Apoi, Bella se va transforma in vampir, saraca ce slabise sad, a fost atat de emotional, ati observat ca la sfarsit, cand o imbracasera i era pe scaunul acela alb "moarta", deodata nu mai era slaba, se vedea in obrajii ei, culoarea ii reaparuse, nu mai era palida, dar ce se intamplase de s-a ridicat deodata ca si cum ceva din interiorul ei vroia sa iasa? Ce se va intampla in partea a 2-a? big grin

Răspuns Câştigător
| YrINaismissingtheoldTPU a răspuns:

Buna...da am vazut filmul la cinematograf si eram atAT de fericita incAt tipam pe acolo si ma injurau toti cei de acololaughingPai am citit toate cartile si Renesmee(fetita Bellei) pe langa puterea de a citi mintile pe care a luat-o de la tatal ei(Edward) ea poate transmite ceea ce gandeste in alt mod decat vorbirea.nici nu prea stiu cum sa explic. daca vrea poate arata unei persoane lucruri care se vor intampla in viitor, aaa si atunci cand zici ca se ''ridicase'' te referi atunci cand de odata s-a umflat?laughingasta datorita veninului toate oasele s-au rearanjat la loc si asta a cauzat ''umflarea burtii'' cat despre parte a 2a vreau sa te tin in suspans dar o sa iti vand un pontwinking Bella va avea puterea de a proteja pe cei din jur folosind un scut invizibil. daca iti amintesti in eclipse cand tipa mica din volturi a atacat-o folosindu-si privirea ea nu a simtit nimic.asta e datorita puterii ei care nu era la inceput (adica cand era om) descoperita. daca nu ma crezi poti citi cartea sau astepta un an pentru urmatoarea partelaughing apropo: esti team jacob sau edward?laughing

3 răspunsuri:
| ισηιк a răspuns:

Si eu m-am uitat :X:X:X...dar nu am idee ce se va intampla in partea a2-a...:X:X:Xde abia astept

| mariacris98 a răspuns:

Jacob si-a imaginat asta deoarece Renesmee era sufletul lui pereche si are o replica in "Twilight Saga Eclipse":
"Este ca aerul, ca si cum nu gravitatia te mai tine pe Pamant ci ea. Ai fi oricine, ai face orice pentru ea." Si Bella nu mai este asa slaba deoarece inainte de a naste a incepu sa bea sange, iar acela a inviorat-o si i-a dat culoare in obraji. Cand s-a ridicat ceva din ea si era pe cale sa iasa, aceea era Renesmee. In partea a doua Irina o sa o vada pe Renesmeesi o sa creada ca este un copil-vampir, iar acestia sunt interzisi si trebuie omorati. Ea s-a dus la Volturi si le-a spus, iar acestia au atacat familia Cullen, dar acestia au demonstrat ca Renesmee nu este un copil-vampir, ci este jumatate om-jumatate vampir, iar Volturi a plecat fara ca nimeni sa fie ranit cu exceptia Irinei pentru ca a facut o afirmatie neadevarata.

| Ramina a răspuns:

Pe parcursul transformării lente și dureroase a Bellei în vampir, Jacob se întipărește (proces prin care un vârcolac își găsește sufletul pereche) în mod involuntar în Renesmee, fiica Bellei.
Ea devine frumoasa in timp ce se trasforma in vampir pentru a fi perfecta la fel ca restul vampirilor. Lucrurile se precipită însă când Irina, un vampir din clanul Denali o vede pe Renesmee, fiica celor doi, crede în mod greșit că aceasta este un „copil nemuritor", fapt ce ar încălca grav regulile lumii vampirilor, și pleacă să informeze clanul Volturi. Într-o încercare de a salva copilul, familia Cullen adună vampiri din toată lumea pentru a le sta drept mărturie că Renesmee nu poate fi un copil vampir. La o lună după apariția Irinei în Forks, clanul Volturi sosește pentru a pedepsi familia Cullen, însă, atunci când descoperă că au fost greșit informați, o execută imediat pe Irina pentru greșeala ei. Ei rămân însă indeciși asupra faptului dacă Renesmee ar trebui să fie tratată ca o amenințare la adresa lumii vampirilor sau nu. Alice și Jasper, care își părăsiseră familia înainte de confruntare, se întorc la timp cu Nahuel, o ființă de 150 de ani jumătate om, jumătate vampir ca și Renesmee. El demonstrează că ființele ca el nu prezintă nicio amenințare și Volturi sunt siliți să plece, iar Edward și Bella își câștigă dreptul la o existență tihnită alături de fiica lor.

Sfarsitul e surpriza laughing. Citeste cartea sau asteapta pana la anul sa vezi filmul, oricum e superb finalul love struck