Ma tem ca nimeni nu va primi fundita . In cazul in care ma insel, aceea persoana care va face acest lucru pentru tine, chiar merita funbdita, [ dar realizezi si tu ca este imposibil ].
Good Luck!
Intra pe cinemagia ai filmele grupate dupa anul in care au aparut uite; http://www.cinemagia.ro/filme/
Sunt o multime de filme.lol...cine crezi ca va avea rabdare sa ti le scrie pe toate inca si in ordine alfabetica.Ce imaginatie bogata...
Întrebare pusă la plictiseală. Poţi căuta frumuşel pe google/imdb/cinemagia etc. Mai întâi, ce înseamnă pentru tine toate filmele din lume? Pot fi şi short-uri, serii. Fiecare filmuleţ de minim 30 de minute. Şi de ce ai avea nevoie de TOATE filmele DIN LUME? Parcă ne iei de proşti.
Tu realizezi ce intrebi? Nu este posibil asa ceva in primul rand ca exista limitari la posting aici, lista ar fi enorma.
Cred ca nici google-ul nu poate face asta.Si sincer acum nu prea inteleg de ce le vrei chiar pe toate din toata lumea, nu stiu cat timp o sa iti ia sa le vezi. Daca iti da rapunsul nici macar nu poti sa stii daca sunt toate sau nu
Toate filmele din lume? Cred ca intr-un singur an se fac vreo 50 de filme pe tot globul daca nu si mai mult