Legenda1 : era o fata de 13 ani a murit arsa de vie. daca o invoci trebuie sa fii undeva cu foc (la un gratar) laughing si cica iti apare in foc
legenda2: ca a fost o mireasa tongue cel cu care trebuai sa se casatoreasca nu a venit la nunta. ea s-a dus si l-a cautat si l-a omorat (nu mai stiu cum). atunci cand o invoci trebuie sa fii in fata unei oglinzi si cand ti se arata este intr-o rochie de mireasa si plinda de sange.cica te zgarie pe gat si mori laughing
legenda3: era o fata de 17 ani are era ff bolnava(o boala contagioasa) tatal sau care era medic a fazut ca nu mai are suflate si a hotarat sa o ingroape. i-a legat de mana o franghie legata de un clopotel(clopotelul era pe niste chestii, sus). a doua zi dimineata tata ei a vazut ca u mai era la locul lui(clopotelul) si-a dat seama ca a ongropat-o de vie.cand a dezgropat-o a gasit-o plina de sange si unghiile ei erau lipite de capacul sicriului.cand ti se arata(intr-o oglinda) auzi un clopotel
Eu am vazut filmul si acolo era un joc
La 12 noaptea iti scriai numele cu ruj pe o oglinda si spunea de 13 ori Bloody Mary si i se arata Blody Mary si o omora
Nu.Nu era asa Tio spun eu.
Deci se spune ca daca cobori(cu spatele) multe scari intunecate complet cu o lumanare in mana stanga si cu o oglinda in mana dreapta in oglinda ti se va arata iubitul/iubita si cand te vei insura Sau daca iti va aparea un craniu inseamna ca vei murii inainte sa te insori/mariti
Sper ca ti-am fost de ajutor
Eu stiam altcumva legenda.eu stiam ca pui in fata oglinzii lumanari si stai si uh in fata oglinzii si te invartzi de 3 ori si la fiecare invartire zici Bloody Mary ti se arata ea:-ss.si ca te bantuie.eu asa o stiu. dar e o legenda
Eu stiu ca daca stai in fata oglindei cu o lumnare si spui de 3 ori bloody mary ea apare. poti sa te uiti la experimente pe youtube.
Eu stiu ca era un film "bloody mary" si stateau aia in intuneric cu o lumanare in fata unei oglinzi si spuneau de trei ori bloody mary, se stingea lumanarea si aparea aia...
Legenda cu Bloody Mary pe care o stiu este : daca stai in fata unei oglinde cu lumanari si te invarti de 3 ori si zici "bloody mary"[tot de 3 ori] si te uiti in oglinda in spatele tau va aparea o fata si mai stiu ca dupa aceea vei fi in coma si dupa o zi sau nu stiu cate zile vei muri! Dar nu cred ca este adevarat.Totusi este o "legenda". Fundita?
În noaptea în care are loc balul de absolvire, trei colegi, rostind o incantaţie magică, reuşesc să elibereze un spirit malefic, iar consecinţele acestui joc vor fi îngrozitoare, totul transformându-se într-un coşmar incredibil. Spiritul malefic ajunge să-i terorizeze pe toţi. Deşi toată lumea ştia legenda lui Bloody Mary, nimeni nu îndrăznea să vorbească despre asta, însă, din clipa în care liceenii au recitat în glumă incantaţia, spiritul răzbunător a început să bântuie nestingherit.
Iti recomand filmul"Urban Legends-Bloody Mary". Vezi acolo "pe viu" care-i treaba cu legenda.
Am incsrcat si eu acum si nu s-a intamplat nimic! Nu a aparut in oglinda sa ma omoare! Si am incercat si chastia cu scarile si am si filmat(ma filmat o prietena). Uitati-va pe facebook!