Deja cand ai zis "diferit de RObotzi" e clar de unde a venit ideea ta.cauta sa faci ceva original.partea cu animatii funny deja e ocupata.mai gandeste-te...
Iti spun eu ca e foarte greu, am incercat si eu iar in primul rand iti trebuie programele (cel putin Aodobe After Effects, Adobe Photoshop si inca unu de sunet dar am uitat acum) oricum sunt greu de gasit. In al doilea rand sunt niste tutoriale pe creativemonkyez.com, si uitate cat stai sa faci un robot si cateva miscari simple. In al 3 lea rand e si problema sunetului, e una sa ai imaginatie si sa dai replici, si alta sa le inregistrezi si sa le modifici, si iti mai trebuie o gramada de sunete, (impuscaturi, masina sau altceva ce ti-ar trebui in episoade). Nu vreau sa te descurajez, dar ia aminte la ce ti-am spus, pentru ca daca doar incerci fara nici o reusita sau renunti din cauza ca ai de facut teme la scoala si nu poti face episoade, ar fi o pierdere de vreme.
Ceva in mediul acvatic, 3 pesti ca personaje principale.Simtul umorului tu trebuie sa il ai pentru ca nu putem sa-ti oferim ideea fiecarui episod in parte.
Liceanul întreabă:
PopStefania întreabă: