| cherrypie99 a întrebat:

Funda! Va rooog! Ajutoooor! Am vazut mai demult un film. O fata blonduta (adolescenta) care trebuie sa joace rolul principal intr-o piesa la scoala. Intr-o zi ea si cea mai buna prietena pleaca parca la un concert sau la o petrecere cu trenul. se machiaza in tren si parca isi uita banii in tren, banii erau in trusa de machiaj. Ajung la destinatie si isi dau seama ca nu au banii, banii de care aveau mare nevoie pentru. concert/petrecere. Ea poarta o rochie rosie, cea pe care trebuie sa o poarte si la spectacol, dar la scoala nimeni nu le crede ca au fost acolo si nici ca a luat rochia, care era bine incuiata. In final, ea are o problema si intarzie la piesa. ajunge la fix cat dusmanca ei sa nu poata juca rolul principal. dusmanca ei are un rol naspa. si pe urama ea canta si totul se termina. Cum se numeste filmul? Fundita! va rooog

Răspuns Câştigător
| Dreamt a răspuns:

E cu lindsay lohan si cred ca se numeste confesiunile unei regine a dramei (Confessions of a Teenage Drama Queen). din descrierea ta asta pare a fi. sper ca te-am ajutat. funda?

2 răspunsuri:
| xlollypop a răspuns:

Cred ca despre asta vorbesti, nu?
http://www.youtube.com/watch?v=wDfuzYHYqC0
:*

| ulquiorra4 a răspuns:

Ei pare interesant filmul
daca afli anuntama plyzzz!