| Static a întrebat:

Funda + vot! As vrea si e o lista de filme de genul X-men. Apropo, amvazut toate filmele din seria X-men. Un film cu adolescenti ce dobandesc puteri, eventual adulti, nu conteaza, dar sa fie spra natural, de preferat cu puterii ce la dobandesc pe parcurs sau de la inceput, sau accidental, dar nu vreau Spiderman, sau Green Lantern, sau filme de genul cu super eroi, doar de genul X-men. laughing Multumesc.

Răspuns Câştigător
| aliin7 a răspuns:

Hei! Asta o sa iti placa sigur: "I am number four" exact ce cauti tu.e despre un baiat care isi da seama ca are puteri supranaturale si invata sa le foloseasca..se indragosteste de o fata si finalul e superb. Oricum.o sa iti placawinking. Funda?big grin

3 răspunsuri:
| user5493 a răspuns:

Incearca Iron Man sau seria Iron Man.

| Alex2500 a răspuns:

Hmm, cam greu sa gasesti filme fara super eroilaughing Mai ales ca mai toata lumea vorbeste de "Thor" si "The Avengers"

Stiu un serial: "Teen Wolf"
Primul sezon este un pic cam prost deoarece nu prea au avut bani pentru productie, insa acum sunt la al 3-lea sezon. Are romance, supranatural, school-action. Iar puterile sunt dobandite pe parcurs; ba chiar din senin.

Mai am cateva:
The Secret Circle
Supernatural
The Grimm

| Alex2500 a răspuns (pentru Alex2500):

Ahh! Si mai am un film: "Death note"
Este supranatural, cu puteri din senin; fara eroi si personaje ciudate, insa actiunea este interesanta daca iti plac si filmele detective.