| alextiby a întrebat:

Funda +vot unde pot vedea one piece ro sub online...mentionez ca pe. teava nu merege ca au interzis vidourile mai mari de 20 de min ..nu vreau siteuri gen animekage care ia vidoul de pe teava ca nu mereg...un site care nu preia de peteva.ro mersi anticipat

8 răspunsuri:
| bookofknowledge a răspuns:

Pe animekage sunt 2 rublici:una peteava si una trillulilu sau era sursa 1 si sursa 2 dai pe rublica trillulilu sau sursa 2 si astfel il poti vedea de pe trillulilu pe animekage si astea nu sunt sterse crede-ma am cautat si eu.

| coolboycatalin31 a răspuns:

Il poti vedea pe vplay.

| alextiby explică (pentru coolboycatalin31):

Mersi dar il caut ro sub ca nu ma uit doar eu...in engleza l.am gasit in alta parte dar am nevoie de ro sub

| アレクサ a răspuns:

Si eu sunt in aceas "dilema: sa zic asa... dar eu le caut ori pe trilulilu ori pe Dailymotion (de multe ori am vazut calitatea HD si mi se pare o sursa foarte buna) Sper ca te-am ajuta. Succes!

| Kekokll a răspuns:

Le poti vedea pe trilulilu insa nu is toate am cautat si eu si n-am gasit insa am auzit ca in cel mai scurt timp se va remedia problema.

| Kekokll a răspuns:

Le poti vedea pe trilulilu insa nu sunt toate, dar am auzit ca problema se va remedia din cauza numerelor mari de plangeri deci ce avem de facut este sa astepta.

| D4275682 a răspuns:

Http://www.animekage.com/anime/one-piece/
eu tot l-am vizionat aici si e ok

| alextiby explică (pentru D4275682):

Offf am explicat ca le-au sters ..toate episoadle de pe teava.ro au fost sterseee...deci pe animekage nu merge ca erau preluatede eteava.ro