1. Love Actually
2. Sleepless in Seattle
3. Ghost
4. When Harry Met Sally
5. Don Juan de Marco
6. Notebook
7. A Walk to Remember
8. Paris, je t’aime
9. Shakespeare in love
10. Someone like you
11. Notting Hill
12. A Good Year
13. Music and Lyrics
14. Bridget Jones’s Diary
15. 10 things I hate about you
16. Stardust
17. How to lose a guy in 10 days
18. P.S. I Love You
19. 50 first dates
20. Serendipity
Funda?
Twilight
American pie Reunion
Dark shadows
Comanda la mine e emisiune dar nu are cum sa nu iti placa
Ai incercat si : A.C.A.B. All Cops Are Bastards (2012) Actiune, Crima, Drama?
Sorry le-am vazut deja, dar Twilight e o optiune buna rau! n-ai fot atenta la avatarul emu? o sa-ti dau totusi un "inteligent". mersi.
Stefania, cine crezi ca e in avatarul meu? robert pattinson. remeber me e filmul lui, crezi ca am ratat vreulnul? iar a walk to remember, l-am vaut si p-asta. mersi oricum. te pup. - ador scena cand o salveaza din accident.- ti-am dat un vot...
Am vrut sa scriu si Twilight dar am crezut ca l-ai vazut.
Evident ca am vazut tot ce se putea vedea in legatura cu Rob! ii urmaresc fiecare pas, sunt site-uri care sunt mai bune decat C.I.A. -ul! sunt la curent cu tot ce are leagtura cu el, ce face, unde e, etc. in timp real!
Buna!^^
Poti incerca "Koizora" - "Cerul iubirii" cred ca se traduce, e film japonez. E si drama si dragoste, pur si simplu superb! ♥ E cu siguranta favoritul meu.
Ti-as recomanda si "Virgin Snow", acesta e coreean. Unul dintre putinele filme care m-au impresionat cu adevarat.
Apoi, ar mai fi "Baby & Me" si "100 Days With Mr. Arrogant", tot coreene, doar ca astea sunt mai mult dragoste-comedie. In orice caz, geniale!
Am vazut a walk to remember, iar jane eyre... interesant... nu e ce caut dar cine stie, poate o sa-l vad intr-o zi. mersi.
Poi este si el tot de dragoste doar ca e si trist e o poveste interesanta totusi si mai complicata
Nu, mie ar trebui sa-mi para rau, nu stii ce pierzi! :]] Glumesc, glumesc. Fiecare cu ce ii place, eu ti-am dat cateva exemple pe care eram sigura ca nu le-ai vazut. ^^ Uite, unul american atunci: "Scrisoare catre Julieta". Posibil sa-l fi vazut si pe asta, dar daca nu, ti-l recomand!
Funda pentru ca majoritatea le-am vazut, iar restul nu-mi plac. iar o parte din ele sunt BUNE RAU!
Iti recomand:
Love In The Time Of Cholera
Diary Of A Sex Addict
Closer
Sper sa iti placa!
Munkyfunky întreabă: