| lowraider26 a întrebat:

FUNDAAA! Sal TPU imi poate cineva da un anime de dragoste, comedie si actiune ceva gen Maid-sama... As fi recunoscatoare daca pe langa nume mi-ati da link-ul si o scurta descriere.

Multumesc anticipat!

8 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Incearca Rosario Vampire si Rosario Vampire 2, e ceva de dragoste, actiune (putina) si comedie(multa).
Un baiat normal, ajunge din greseala la o scoala de demoni, unde demonii invata cum sa-si pastreze o forma umana si sa se comporte ca oamenii...
Pe drum baiatul se loveste de o fata, sau ea il loveste pe el cu bicicleta, si devin prieteni.
Mai tarziu el afla ca ea este un vampir si ca uraste oamenii, din cauza raului pe care i l-au facut, dar cand afla ca el este un om, decide sa-i fie in continuare prietena, si se indragosteste de el.
Problemele apar cand alte cateva fete se indragostesc de el, si de acolo, se intampla ceva ce orice alt barbat ar vrea, sa fie iubit de vreo 5-6 fete super frumoase, din pacate sunt si cam ciudate.
Nu pot sa-ti dau un link (sorry), pentru ca eu ma uit la anime-uri pe site-uri spaniole, asa ca nu stiu nici un site romanesc de anime in afara de asta:
http://animekage.com/

| irbis a răspuns:

Incearca Special A.
Kaichou wa Maid-sama! e un anime shoujo. Cauta anime shoujo si gasesti.

| Elvina a răspuns:

Fata Iadului, e demential.

| Kyrie a răspuns:

Vampire Knight
Tenjou Tenge
Chobits
Full Metal Panic
Busou Renkin
Fate Stay Night
Chrono Crusade
Shugo Chara
Slayers
Tower of Druaga
Ichiban ushiro no daimaou
Kaze no Stigma
Darker than Black
Final Fantasy XII

Ce parere ai? happy

| RamonaRay a răspuns:

NaNa credhappy

| ChidoriKing a răspuns:

Lovely Complex parca

| Anacond3 a răspuns:

Un anime pe care il urmaresc cu drag si se incadreaza in genul actiune si putin drama este >Naruto, cu continuarea sa Naruto Shippuuden> Site : http://anime.kage.ro/
Descriere : Totul se petrece in lumea Ninja. Naruto este o serie manga si anime, scrisa de Masashi Kishimoto. Personajul principal, Naruto Uzumaki, este un galagios si superactiv adolescent ninja care este intr-o constanta cautare de recunoastere, si de a deveni un Hokage cunoscut ca cel mai bun conducator si cel mai puternic ninja din sat.