Bineinteles ca Gossip Girl merita vazut! este cel mai frumos, amuzant de rautacios si complex serial cu adolescenti! A 3a paarte se numeste ECLIPSE (eclipsa) si a 4a BREAKING DAWN ( zori de zi)
Seriale cu vampiri: The Vampire Diaries, True Blood, Buffy the vampire slayer, moonlight, Angel, Blood Ties
funda?:**
Gossip Girl merita cu siguranta vazut;) Intrigi si adolescenti... irezisitibil pentru oricine.
A 3a parte din Twhilight se numeste Eclipse, iar a4a Breking Down.
Seriale cu vampiri... True Blood. Blood Ties, The vampire Diaries.
Le poti viziona pe :
www.peteava.ro
Sper ca ti-am fost de ajutor!;)
A-3-a parte din twilight se numeste eclipsa ( a aparut ), iar a-4-a parte se numeste Breaking down (nu a aparut inca ). Un serial cu vampiri care mi-a placut mie foarte mult este Vampire diares (daca iti place Twilight sigur iti va plecea si acesta, are 2 sezoane si urmeaza sa apara si al 3-lea ), iar un alt serial cunoscut ar mai fi true blood ( sincer eu nu m-am uitat la el si nici nu cred ca o sa o fac, dar daca vrei poti sa te uiti ). Acestea sunt serialele pe care le stiu, spre ca te-am ajutat.
Da,merita vazut,e misto
Twilight, New moon, Eclipse si Breaking Dawn
Seriale cu vampiri : Vampire Diaries
A treia parte din Twilight se numeste eclipse si a patra parte se numeste breaking dawn si a patra parte apare pe 24 noiembrie anul acesta...alt film cu vampiri "interviu cu un vampir"... sper ca te-am ajutat