anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

,, Gossip Girl,, merita vazut? Cum se numesc a 3-a si a 4-a parte din filmul,, Twilight,,? Mai scrieti-mi SERIALE cu vampiri va rog.

Răspuns Câştigător
| musique_1043 a răspuns:

Bineinteles ca Gossip Girl merita vazut! este cel mai frumos, amuzant de rautacios si complex serial cu adolescenti! A 3a paarte se numeste ECLIPSE (eclipsa) si a 4a BREAKING DAWN ( zori de zi)

Seriale cu vampiri: The Vampire Diaries, True Blood, Buffy the vampire slayer, moonlight, Angel, Blood Ties

funda?:**

6 răspunsuri:
| ღChloeeღ a răspuns:

Gossip Girl merita cu siguranta vazut;) Intrigi si adolescenti... irezisitibil pentru oricine.
A 3a parte din Twhilight se numeste Eclipse, iar a4a Breking Down.

Seriale cu vampiri... True Blood. Blood Ties, The vampire Diaries.
Le poti viziona pe :
www.peteava.ro

Sper ca ti-am fost de ajutor!;)

| deny_3888 a răspuns:

A-3-a parte din twilight se numeste eclipsa ( a aparut ), iar a-4-a parte se numeste Breaking down (nu a aparut inca ). Un serial cu vampiri care mi-a placut mie foarte mult este Vampire diares (daca iti place Twilight sigur iti va plecea si acesta, are 2 sezoane si urmeaza sa apara si al 3-lea ), iar un alt serial cunoscut ar mai fi true blood ( sincer eu nu m-am uitat la el si nici nu cred ca o sa o fac, dar daca vrei poti sa te uiti ). Acestea sunt serialele pe care le stiu, spre ca te-am ajutat. happy

| bells03 a răspuns:

A doua parte se numeste luna noua

| sophieee a răspuns:

Da,merita vazut,e mistowinking
Twilight, New moon, Eclipse si Breaking Dawn
Seriale cu vampiri : Vampire Diaries

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si a 2-a parte cum se numeste?

| adeeeeeeeeeeeee a răspuns:

A treia parte din Twilight se numeste eclipse si a patra parte se numeste breaking dawn si a patra parte apare pe 24 noiembrie anul acesta...alt film cu vampiri "interviu cu un vampir"... sper ca te-am ajutat