Din primele 10 secunde m-aţi convins să mai caut vlogeri să văd de cât cretinism poate da dovadă un copil.
Cât despre editat, din moment ce aţi filmat cu... telefonul (?) sau cu ce aţi filmat că oricum se vede groaznic, nu ştiu ce vrei tu să editezi.
Ai dat dovata de cretinism mai mult ca mine
Oricum, e filmat cu un Nikon l25, iar la editat se adauga mai multe chestii nu numai claritate. Ba frate, daca esti praf nu te mai baga macar, traiam si fara sa treci tu ca idioata/idiotul pe aici
Nu vorbeam numai de claritate, dar nu prea ai ce edita din moment ce este atât de prost filmat.
Aici clar esti cam tutana Da-o dracu de claritate, dar am nevoie de voci si melodie pe fundal. Doamne mare ti-e gradina, dar de ce prostii sar gardu cand poarta-i deschisa?
Nu cunosc regionalismele gen,, tutană", poate ai de gând să foloseşti cuvinte care sunt în uz.
Şi cine crezi, draga mea, că stă să se uite la întregul video, când claritatea e atât de proastă? Poţi să pui şi Vivaldi pe fundal, că nu stă nimeni să se uite la un video în care tot ce vezi e o lumină difuză şi două siluete atât de neclare.
Auzi sti ceva? Ia fa tu stanga in prejur si mai lasa-ma o data in pace ca m-ai disperat. Mai intai uita-te cate vizualizari are si dupa ia-te de comentat.
Apropo Tutan = Prost. Vad ca stai cam rau cu romana.
De fapt, stau cam rău cu regionalismele.
Şi ca o mică paranteză, cred că,, Auzi sti ceva? " se scrie, corect din punct de vedere gramatical,,, Auzi, ştii ceva?". La fel şi,, in prejur", care se scrie,, împrejur". Care stă mai rău cu româna?
Câte vizualizări are? 500 şi ceva.
Şi nu prea mai am chef de tine. Câteodată, e bine să accepţi că eşti prost, decât să te faci de căcat.
Da, ar trebui, dar vad ca nu prea pui in practica. :p