| sssarah a întrebat:

HEEI...ce seriale imi recomandati? Nu demult am terminat Prison Break si ma cam plictisesc,am incercat alte seriale gen Pretty Little Liars, The Vampire Diares dar ma plictisesc si nu am rabdare nici un episod sa vad.La Prison Break ma uitam si la 10 episoade deodata...MULTUMESC

6 răspunsuri:
| Lavinia218 a răspuns:

Lie to me!

| costyn162 a răspuns:

Daca ai vazut "Prison break" e foarte greu sa ajungi sa iubesti un serial la fel de mult; aproape imposibil. Este fara nici un fel de discutie serialul meu preferat ever. Insa, exista seriale care macar se apropie de valoarea lui. De curand am vazut "Game of thrones" (cu siguranta ai auzit de el) si trebuie sa iti spun ca este super tare. Din pacate are doar 2 sezoane a cate 10 episoade si apare doar pe timp de vara insa merita vazut.
Repet, daca ti-a placut "Prison break" nu incerca sa te uiti la seriale gen "Pretty little liars", "TVD", "Gossip girl"; nu se compara si te vei plictisi.

| FollowTheLight a răspuns:

Criminal Minds,Dr House,Grey's anatomy,Game of thrones,How i met your mother,Gossip Girl, The walking dead, si apropo de Pretty little liars, e un serial absolut genial!happy Incepe plictisitor asa, dar incearca sa te uiti.Devine foaaarte foarte interesant!

| Gorath a răspuns:

Skins.E genial serialul, îţi garantez că n-o să te plictisească. http://www.youtube.com/watch?v=mlSaMD9Slio

| guardian18angel a răspuns:

Uita-te la Smallville. Are vreo 10 sezoane si... e interesant happy.

Te poti uita si la Supernatural, Lost, Fringe, Blood Ties, Dexter, Game of Thrones happy.

Toate sunt preferatele mele...

| ByaBl a răspuns:

One Tree Hill...n-o sa-ti para rau