Daca ai vazut "Prison break" e foarte greu sa ajungi sa iubesti un serial la fel de mult; aproape imposibil. Este fara nici un fel de discutie serialul meu preferat ever. Insa, exista seriale care macar se apropie de valoarea lui. De curand am vazut "Game of thrones" (cu siguranta ai auzit de el) si trebuie sa iti spun ca este super tare. Din pacate are doar 2 sezoane a cate 10 episoade si apare doar pe timp de vara insa merita vazut.
Repet, daca ti-a placut "Prison break" nu incerca sa te uiti la seriale gen "Pretty little liars", "TVD", "Gossip girl"; nu se compara si te vei plictisi.
Criminal Minds,Dr House,Grey's anatomy,Game of thrones,How i met your mother,Gossip Girl, The walking dead, si apropo de Pretty little liars, e un serial absolut genial! Incepe plictisitor asa, dar incearca sa te uiti.Devine foaaarte foarte interesant!
Skins.E genial serialul, îţi garantez că n-o să te plictisească. http://www.youtube.com/watch?v=mlSaMD9Slio
Uita-te la Smallville. Are vreo 10 sezoane si... e interesant .
Te poti uita si la Supernatural, Lost, Fringe, Blood Ties, Dexter, Game of Thrones .
Toate sunt preferatele mele...
nobody_6578 întreabă: