Nu nu e Ezra, chiar la finalul sezonului 4 Ezra se bate cu A si este ranit, Ezra doar scrie o carte despre fete
Atunci..ramane ori una dintre ele ori Alison probabil?(care..probabil a inscenat moartea din primul sezon).
Eu una tind să cred că este Wren sau Paige şi am să şi justific.
Wren ei bine este singurul personaj dintre toate care apare în fiecare sezon când ceva rău se întâmplă. El e mereu acolo să sărute vreo fată sau să îi facă avansuri.
Noi ştim totul despre toate personajele, despre el nu ştim nimic, absolut nimic, în afara faptului că e britanic, rezident, are o obsesie pentru ordine, cărţi şi băutură.
Lucru pe care îl observăm şi la A. Când Wren a fost la cină cu părinţii lui Spencer, Wren a comandat o băutură *am uitat numele*, câteva episoade mai târziu noi îl vedem pe A bând acelaşi lucru.
Când cadavrul lui ''Ali'' a dispărut, fetele au primit dinţii ei, cine altcineva decât un student la medicină ar fi avut acces la aşa ceva?
Când Mona, care ştim că lucra cu A a ajuns la Radley, Wren a început volunariatul sau ceva de genul acolo. Mona reuşea cu uşurinţă să evite pastilele şi să iasă din ospiciu, e clar că e ceva intern, nu?
Plus Wren e singurul care nu întreabă niciodată despre Ali şi nu dă semne ''că ar ştii ceva'' deşi toţi ştiu ceva sau întreabă sau vorbesc.
Sau când pagina 5 din autopsia lui Ali a dispărut fetele au fost acuzate fiind văzute de camere. A a fost şi el acolo pe unul din paturile pentru morţi, la morgă. De ce pe A nu l-a văzut nimeni pe camere? El are acces în permanenţă acolo.
Iar despre Paige. Ei bine schimbarea ei a fost prea bruscă. Într-un episod aproape o omoară pe Emily înecată, iar mai târziu o iubeşte, de ce?
Tot timpul când i se arată mâinile lui A am impresia că sunt ale unei fete.
Când în ultimul episod A a sărit de pe cădire, s-a văzut că este cineva atletic şi puternic, o înotătoare este, nu?
Astea sunt variantele mele.
justagirl21 întreabă: