Eu l-am vizionat tot, e interesant. Daca vrei iti dau un site de unde sa-l vezi online, sunt toate sezoanele acolo. x)
Nu am vizionat filmul dar m-am apucat de carte.
Pana acum imi place(profu' de civica mi-a recomandat-o)
Numai bine!
De ce? Ce nu ti-a placut?
Să nu mă-nţelegi greşit, îmi place, dar nu e genul de serial care mă ţine lipită de scaun până-l termin. În primul rând sunt 2 personaje care-mi plac şi nici alea nu cred că sunt atât de fascinante, unele episoade sunt plictisitoare şi cred că unele detalii sunt inutile.
As vrea sa aflu care sunt personajele tale preferate. Si nu, nu te voi intelege gresit. :*
Khal Drogo şi Jaqen H'ghar. Am şi unele momente când îmi plac Tywin, Tyrion şi Jaime Lannister, ba chiar Lord Baelish, Bronn sau Jon Snow.
Hmmm...ai cam multi Mie imi place mult de Jon Snow, Tyron si Daenerys Targaryen.
Nu pot zice că am mulţi pentru că doar Khal şi Jaqen sunt stabili. Restul doar îmi plac uneori şi-atât.
Aha...ok
Un serial foarte inteligent structurat, desi nu sunt fan al serialelor/filmelor care se incadreaza in genul "fantesy". E impresionant cum au putut da detalia pana si planul de atac (pe harta).
Fara "the". Doar "Game of thrones".
Un serial foarte bun care chiar te tine lipit de scaun (fata de ce ziceau altii, mai sus) o data ce l-ai gustat.
Momentan sunt numai 3 sezoane (1 sezon pe carte, deci vor fi 7 sezoane in total).
Scuze pentru ''the''. Da, am vazut si eu ca sunt doar 3 sezoane. Pe unii ii tine lipiti de scaun, pe altii nu....doar avem gusturi diferite.
Ideea e ca este un serial exceptional din care ai foarte multe de invatat.
Damon_8513 întreabă: