| ThWeY a întrebat:

Heey!
Imi ziceti si mie va rog niste seriale interesante la care sa ma uit? Apropo, nu vreau comedii. Sa fie suspans si mister. Ceva de genul PLL sau GG puppy dog eyes

10 răspunsuri:
| Mwha a răspuns:

The vampire diaries, The Secret Circle, Beauty and the Beast (2012); Daca nu te superi iti dau si 2 filme : Twilinght ( toate partile sunt misto, cred ca sunt cam 8 si 4 filme ) si imi mai place si Warm Bodies. Sper ca raspunsul meu sa-ti fie de folos. Pa, pa.

| DeepInDarkness a răspuns:

The Vampire Diaries, Hart of Dixie(cu doctori), Grey's Anatomy(cu doctori), The Lying Game, Switched at Birth, Awkward si One Tree Hill. Unele dintre ele nu sunt ca PLL, dar sunt foarte faine! happy

| NevastuicAaA a răspuns:

Lost

6 sezoane
Serialul urmărește viețile supraviețuitorilor unui accident aviatic pe o insulă tropicală misterioasă, undeva în Pacificul de Sud.

A castigat multe premii printre care un premiu Emmy pentru cel mai bun serial dramatic.

Eu sunt la jumatatea ultimului sezon si imi pare vrau ca se termina

| BlackRaven45 a răspuns:

Incearca Iubiri secrete.Te tine mereu in suspans.Ii si comedie.Si iubire.Violenta nu prea.Este pe PrimaTV.De luni pana miercuri.La ora 19:30 - 20:30.
Sper sa iti placa!winking

| RobertKilleur a răspuns:

Pariu cu viata.Te tine in suspans si este si ceva mister..Este pe postul ProTV in fiecare miercuri de la ora 21:30

| Alisayer a răspuns:

El barco, nu vei regreta daca te uiti.

| TimeeaBtrx a răspuns:

Lie 2me, teen wolf, falling skies, continuum, the lying game e gen ppl :d

| l3lackRose a răspuns:

Suleyman Magnificul-sub domnia iubiri foarte fain serialul.

| andreeamkz a răspuns:

Pretty little liars
The vampires diaries
true blood
gossip girl

| Anonymus32 a răspuns:

The secret circle happy desi are doar 1 sezon e genial filmul, the vampire diaries si 666 parc avanue