Varamea lucreaza la hollywood ca stilist la vedete si mi-a zis chiar ea ca cica Emma a murit, avea cancer la san si i-a cazut parul. In plus mi-a mai zis ca cica avea un handicap...
Stai linistita, ca nu a murit Emma. Am dubii despre Cleo care a aparut la televizor. Cica murise mancata de un rechin. Sper sa fie zvonuri. Spun unii ca nu are cum sa fi murit ca a filmat in sezonul3 dar sa stiti ca exista posiblitatea sa fi filmat mai demult episoadele si apoi sa le fi publicat pe disney. Nu te mai lua dupa totii copiii de 8-9 ani care vin si spun ca varasa o cunoaste pe Emma
Buna! Scz ca iti raspund asa de tarziu la intrebare dar uite explicatie: Daca Emma si Cleo ar fi murit nu mai jucam in The Vampire Diares ...Concluzie nu au murit ..cred ca ti-au explicat destul ceilalti
Uite iti povestesc: In 2010 (nu stiu exact pe ce data) ele mergeau la o petrecere si s-au lovit intr-un tir si au murit (conducea Cleo).
Nu au murit, relaxeaza-te doar filmeaza pentru un alt film Emma iar Cleo nu a murit.
Hei, sunt fata si Cleo nu a murit, ma intelegi, dar Ema a murit ca a avut cancer la san. Sper ca te-am ajutat.
Nu a murit nimeni sunt doar zvonuri nu te gandi ca nu e adevarat ma intelegi.
Hei,
Nu a murit nimeni si nu se drogheaza nimeni, voi ati innebunit? Phoebe Tonkin a jucat pana acum in serialul Secret Circle dar a fost anulat, iar Claire Holt joaca si in momentul de fata in serialul The Vampire Diaries si de asta a renuntat la H2o.Exista cateva zvonuri cum ca Phoebe se va alatura distributiei in sezonul 4 al The Vampire Diaries deci daca va este dor de ele uitati-va la serial, va aparea in octobrie sezonul 4.Si nu mai inventati prostii. Auzi "am rude la hollywood" ) si eu, Obama e fratemiu