| Carina_8521 a întrebat:

Hei. am auzit de la o prietena, ca scriitoarea, adica cea care face scenariile la The Vampire Diaries a fost concediata, din nu stiu ce motiv si s-ar putea sa nu se mai faca sezonul 3. Nu stiti, e adevarat?:-s si daca nu, cand apare sezonul 3?

Răspuns Câştigător
| mklu a răspuns:

Intamplator am un var in america si eu, urmarind serialul, pot sa iti spun ca asta este un zvon gen can can. Intarzierile filmarilor au fost datorate neantelegilor financiare cu 2 dintre personajele principale acestora fiindu le marite salariile de la sezon la sezon. Cam atat se stie sigur dincolo, nici vorba de concedierea scenaristei...Veridic cam 85 la suta

3 răspunsuri:
| birdie14 a răspuns:

E posibil ca scenarista sa fi fost concediata, dar serialul continua, pana la urma serialul este ecranizarea celor 4 carti, deci se poate gasi altcineva.Iar sezonul 3 apare in septembrie.

| LauraMB a răspuns:

Eu am citit ca l si smith ar fi demisionat sau a fost concediata whatever, deci nu mai ajuta la scrierea scenariului(nu ca ar fi avut legatura serialul cu cartile, nici macar nu erau toate personajelelaughinglaughing)in cocluzie se va continua serialul din nefericire doar cu un singur sezon care apare in septembrie 2011big grin

| Static a răspuns:

Am citit eu ca asta nu conteaza, serialul va continua iar sezonul 3 va aparea in septembrie. ^_^