| BlueFeeling a întrebat:

Hei. Am o intrebare despre seria Naruto. laughing Deci. La inceput A fost Naruto. Apoi Naruto Shippunden. Apoi. Ce mai urmeaza? Adica. Mai urmeaza ceva?

6 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Buna. =3
Este un zvon cum ca, dupa seria " Naruto Shippuden " urmeaza " Naruto Akkipuden " sau ceva genul asta. Oricum, nu se stie nimic sigur.
- Poate va exista aceasta serie, poate nu.
Doar Masashi Kashimoto decide asta.;-j

- Mie una mi-ar parea bine sa continue acest anime.; 3

Oricum, trebuie sa asteptam, si sa aflam ce se intampla in cel De-al Patrulea Razboi Ninja; sa aflam cine castiga, si apoi sa vedem daca apare o serie noua.

Pa, pa.

| Cosminovici18 a răspuns:

Buna! Nu sunt fan Naruto...deci nu stiu ce o sa urmeze si in plus nici n-am stiut ca a mai fost o serie Naruto Shippunden acum vad la tine laughing

| alecx4music a răspuns:

Nu stie nimeni. Poate sa faca o serie cu Naruto cand ajunge Hokage, dupa ce se va lupta intr-un final cu Sasuke. Sau daca vor muri amandoi, se vav termina, in functie de cum decide Masashi Kishimoto, cel care deseneaza benzile desenate Naruto. Bafta!

| negru30 a răspuns:

Finish

| Adrianetc a răspuns:

Momentan este Naruto Shippuden. este on going si apare un episod in fiecare saptamana. uite un site unde te poti uita la el http://anime.kage.ro/anime/naruto-shippuden/