Din ce am inteles de prin interviuri, Bonnie o sa revina in lumea celor vii cu ajutorul unor vrajitoare din lumea cealalta. Sincer, deabi astept momentul ala...
Sper sa nu revina
Si asa,de abia ii foloseau personajul,doar cand cineva avea nevoie sa fie salvat, in rest Bonnie era cam de fundal. Daca au de gand sa-i foloseasca personajul si sa-i creeze o poveste a ei, atunci sper sa revina in lumea viilor, dar daca au de gand sa o bage iarasi in fundal, prefer sa-i sfarseasca povestea si s-o lase pe actrita sa gaseasca alte proiecte...La fel si cu Matt, daca am scoate povestea cu pasagerul si posedarea etc., serialul ar fi neschimbat.Nu merge nici cand ii dai o poveste doar de dragul de a-l avea pe ecran.Trebuie sa contribuie cu ceva, altfel ocupa degeaba din timpul care ar putea fi dedicat povestilor principale(de ex:toata faza cu profesorul acela si cu tipa care a murit in primul episod).Mai bine il expediau pe Matt in New Orleans cu Rebekah)Putea sa se angajeze la barul in care lucreaza si Camille
Bonnie si-a dat viata pentru Jeremy si nu cred reveni in lumea celor vii, doar acesta o poate vedea deoarece sufletul ei nu este inca impacat pentru a putea trece pe lumea cealalta dar nu se stie ce se va intampla. Sper ca te-am ajutat.
anonim_4396 întreabă: