| ToxicG a întrebat:

Hei! Am si eu o intrebare pentru cei care se uita la Jurnalele Vampirilor. Bonnie o sa revina in "lumea celor vii" sau o sa ramana asa 4 ever?

Răspuns Câştigător
| KatyyLWA a răspuns:

Din ce am inteles de prin interviuri, Bonnie o sa revina in lumea celor vii cu ajutorul unor vrajitoare din lumea cealalta. Sincer, deabi astept momentul ala... big grin

2 răspunsuri:
| SuperMagicSmile a răspuns:

Sper sa nu revinasad
Si asa,de abia ii foloseau personajul,doar cand cineva avea nevoie sa fie salvat, in rest Bonnie era cam de fundal. Daca au de gand sa-i foloseasca personajul si sa-i creeze o poveste a ei, atunci sper sa revina in lumea viilor, dar daca au de gand sa o bage iarasi in fundal, prefer sa-i sfarseasca povestea si s-o lase pe actrita sa gaseasca alte proiecte...La fel si cu Matt, daca am scoate povestea cu pasagerul si posedarea etc., serialul ar fi neschimbat.Nu merge nici cand ii dai o poveste doar de dragul de a-l avea pe ecran.Trebuie sa contribuie cu ceva, altfel ocupa degeaba din timpul care ar putea fi dedicat povestilor principale(de ex:toata faza cu profesorul acela si cu tipa care a murit in primul episod).Mai bine il expediau pe Matt in New Orleans cu Rebekahlaughing)Putea sa se angajeze la barul in care lucreaza si Camillelaughing

| CataRalu a răspuns:

Bonnie si-a dat viata pentru Jeremy si nu cred reveni in lumea celor vii, doar acesta o poate vedea deoarece sufletul ei nu este inca impacat pentru a putea trece pe lumea cealalta dar nu se stie ce se va intampla. Sper ca te-am ajutat.