Încearcă:The Magicians, Damien, Stranger Things, Eyewitness, The OA, 3%, Beyond, Riverdale, Imposters, StartUp, 13 Reasons Why, Iron Fist,Clique, Ravenswood, Harper's Island, Teen Wolf, Hemlock Grove,The Gates, TSC
Încearcă "The Walking Dead" mie îmi place mult, și abia aștept sezonul 8, care va începe cu ep 100, deci cum vezi, un sezon nu are un nr exagerat de episoade. Sper să îți placă serialul acesta dacă nu cumva l-ai văzut.
Iti recomand 13 reasons why (in caz ca esti mai depresivă/tristă) sau riverdale.
Si mie imi plac serialele si te sfatui sa te uiti la Sherlock, Gossip girl, Spartacus si Game of thrones. Chiar daca nu sunt drame cred ca o sa le adori. Iti sugerez sa te uiti si la Z nation care este un serial uimitor si la izombie un detectiv interesant.
Încearcă Supernatural, primele sezoane nu vor fi cine stie ce dar dupe te vor prinde, crede-ma, Teen Wolf, Jessica Jones, Grimm, The tommorow people, Gotham, un serial bun, sper ca ti-am fost de folos
Fringe, Doctor Who, Grey's Anatomy, Shameless, Shadowhunters, Supernatural, Game Of Thrones, The Originals, The Walking Dead, Lucifer, Supergirl, Orange Is The New Black, Stranger Things, Prison Break
Shadowhunters,teen wolf, the originals(e legat de the vampire diaries)
daca vrei serie de filme ceva thriller sau drama:twilight(e cu vampiri), divergent, the hunger games.Astea m au facut sa ma culc pe la 5-6 dimineata numai ca sa vad cum se termina)
Iti recomand The Originals, mi-a placut enorm si e mai bun decat TVD. Poti incerca si Teen Wolf sau Twilight