| Deeniiii a întrebat:

Hei. As vrea sa ma uit la un serial nou, dar nu stiu ce sa incep. Voi ce ziceti? Ce seriale urmariti si recamandati?

Răspuns Câştigător
| lov3u a răspuns:

Friends with benefits, vampires diaries, true blood, gossip girl, mayday, pretty little liars, 90210, red widow, rose red, dark angel, teen wolf, the paradise, grey's anatomy, wildfire, lost girl, love comes, lie to me, the secret circle, gravity

19 răspunsuri:
| FadetoBlack a răspuns:

Prison break şi Spartacus, chiar merită.

| ascovit a răspuns:

The vampire diaries
Pretty Little Liars
Teen wolf
One tree hill

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca Grey's Anatomy sau Two and a half men.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

- Supernatural.
- Breaking Bad.
- True Blood.
- Ghost Wisperer.
- Haven.
- Monk.
- The Big Bang Theory.
- Friends.
- Seinfeld.
- Scrubs.
- House M.D.
- Prison Break.
- That '70s Show.
- Gossip Girl.
- The Vampire Diaries.
- Legend of the Seeker

| 7639781254 a răspuns:

Gray's anatomy
Dr. house
Castle
Desperate homewives - e genial

| Lionsgate a răspuns:

Jurnalul Vapririlor

| Ioana2518 a răspuns:

El Barco. Este supeer

| DAAAAAAAAAA a răspuns:

Coreene..secret garden.e genial! ..sau playful kiss...

| NoNameasdod a răspuns:

Iubiri Secrete love struck. Ma rog, te sfatuiesc sa te uiti pe net la serialele din primele sezoane pentru ca acum numai e cine stie ce si nici nu o sa intelegi de la sezonul 5hee hee. :*.Si asa ca un sfat..Pariu cu viata e naspa (parerea mea ) nu ti-as recomanda.dar acum fiecare cu gusturile lui. Pa

| AjLee a răspuns:

Castle
Dexter
American Horror Story
The lying game
Gossip Girl
Moonlight
Warehouse 13

| lifeonlyforlove a răspuns:

Vampire diaries
Dexter
lost
dae jang geum

| Sylvye a răspuns:

''Legend of the seeker''. Este un serial de aventura, drama, actiune. Are o poveste frumoasa la baza lui si te prinde din primul episod.
De asemenea si ''Anatomia lui Gray'' (am vazut ca ti-a mai spus cineva de le) este un serial genial, dar e cam lung si s-ar putea sa te plictisesti la un moment dat.

| AdiZNoni a răspuns:

Family Guy
Big Bang Theory
How I met your mother
Supernatural
Saved by the bell
True Blood
Walking dead

| AleeMtf a răspuns:

American Horror Story =p~

| Skc a răspuns:

Ghost Whisperer este bun gen drama si horror dar cel putin pe mine a avut un gust placut! Succes

| fastXandXcurious a răspuns:

Depinde. in roamana in engleza. De comedie sau de actiune sau de drama. da niste detalii

| Hatelaw a răspuns:

Pai eu m-am uitat la multe seriale daca vrei de Groaza si comedie it recomand supernatural insa daca vrei drama si suspans incearca prison break are 4 sezoane daca vrei SF incearca Doctor Who
Daca vrei actiune si cu masini si smecher sa fie serialul n-am insa pot sat dau filme cum ar fi fast and furios 1, 2 3, 4, 5, si 6 va aparea pe 25 aprilie in Romania sper ca te-am putut ajuta funda

| HeadHunterzz a răspuns:

The O.C.
Beverly Hills 90210
Gossip Girl
Prison Break
Supernatural