| predadariana a întrebat:

Hei buna.va place the vampires diaries? de ce, de cine si de cine nu va place

Răspuns Câştigător
| mariacris98 a răspuns:

Imi place pentru ca este vorba despre fiinte supranaturale care sunt intr-o legatura cu muiritorii si pentru ca are un triunghi amoros care face lucrurile mai interesante. Personajul meu preferat este Elena pentru ca mi se pare curajoasa si incearca sa devina cat mai puternica. Incearca sa nu mai depinda de altii, sa se poata proteja singura si sa ii poata proteja si pe apropiatii ei. Imi place si de Damon pentru ca ia lucrurile in gluma si este amuzant. Stefan, ei bine, de el nu imi place asa mult si nu as vrea ca Elena sa ramana cu el. Nu imi place de Klaus si de hibrizii lui, cu exceptia lui Tyler.

5 răspunsuri:
| alexandra2859 a răspuns:

Buna,iubesc the vampire diaries si imi place mai ales de damon si elena, stefan nu imi place desi am auzit ca o sa ramana el cu elena si nu damon cum imi doresc eu si multi alti fani.nu imi place de fratele lui klaus.tie de cine iti place?

| AnnaMariaaa a răspuns:

Ador TVD love struck un serial superb...normal Damonlove struck iar apoi Elena,Elijah,Caroline,Tyler etc o urasc pe Bonnie, ma dispera Matt si Jeremy ma enerva, dar acum nu mai e si e destul de ok

| IoanaBogdana a răspuns:

Ii iubesc pe Caroline, Elijah, Damon, Rebekah si Klaus(in ordinea asta).love struck Sunt preferatii mei! Si sper sa ramana Damon cu Elena!

| predadariana explică:

Mie imi place de damon si elena dar sa stiti ca nu-mi place de klaus si tayler

| NoSens a răspuns:

Pai e complicat imi place pantru ca imi place si imi place de elena pentru ca e curajoasa si nu-mi place de jeremy pentru ca e pampalau

Întrebări similare