| Loly a întrebat:

Hei! Care este filmul la care ati plans cel mai mult? Din ce motiv? Dau fundita! Voturi tuturor!

14 răspunsuri:
| JustThat a răspuns:

Sincera sa fiu am plans la un singur film : " Remember me "
Pentru ca la sfarsit personajul principal s-a omorat dupa ce avea tot ce isi dorea sad

| AbC_4616 a răspuns:

The Vampire Diaries. E un serial. M'am atasat asa de mult de unele personaje, incat unele scene ma fac sa plang.

| DanielutzaJD a răspuns:

The last song:X:X, am plans pentru ca are un final ft trist si de asemenea am plans mult si la Titanic :X:X

| Bybanu a răspuns:

Viata este un film pentru toata lumea.stiu ca nu sunt genul de om care sa raspunda la intrebari din astea, dar azi. m-am desp de persoana iubita...si azi e filmul la care am plans cel mai mult. a avut un sfarsit.aiurea.nu se poate explica.

| radutherap a răspuns:

La multe laughing la nici unu, mi-a dat odata lacrima de la ras in rest nimic

| Anonim69 a răspuns:

Eu imi plang propriul film, viata...totpuppy dog eyes

| Biank_8453 a răspuns:

The last song :x am plans cand i-a murit tatal fetei (nu stiu daca ai vazut filmul, dar il recomand) :)
Nu vreau fundita dar macar un vot pe www.cesarom.ro/concurs/1ij
Multumesc anticipat!

| elena17pb a răspuns:

Sincer
a fost titanic
de ce? pentru ca pru si simplu nu puteam sa ma abtin

| BeBebuu a răspuns:

La titaniclove struck

| LoveTVD a răspuns:

Titanic ...pentru ca el a murit si ea a ramas singura. sad

| Anna04 a răspuns:

Pai au fost multe nu stiu nu mai stiu la care am plans cel mai mult dar cel mai recent la care am plans cred ca e MySassy Girl. te sfatuiesc sa te uiti la el prima data o sa ti se para stupid dar la sfarsit o sa fi multumit/a. o fata a avut un iubit. l-a iubit enorm, dar el a murit.intr-o zi peste ea aproape ca da un tren(ptk era beata)un baiat o salvaza si ptk era atat de beata o duce la el acasa si are grija de ea pana cand isi revine si apoi o duce inapoi acasa la ea.se indragostesc unul de celalalt. acest baiat semana foarte mult cu fostul ei iubit si fata il obliga p acest baiat sa faca (pentru ea) tot ce facea si iubitul ei care a murit fara sa ii spuna de ce. el face tot ce ii zice ea. la un momentdat fata ii zice sa ii scrie o scrisoare in care ii sa ii zica de ce o iubeste. a doua zi se intalnesc intr-un parc si ingroapa scrisorile iar fata ii zice ca nu vrea sa il mai vada decat peste un an cand vor dezgropa scrisorile. si de at nu mai vorbesc. dupa un an el se intoarce o asteapta dar ea nu vine at el dezgroapa scrisoarea de la ea pentru el si o citeste (aici am plans ft mult). apoi pleaca. ea vine o zi mai tz citeste scrisoarea de la el si plange. apoi o prietena stiind ca e singura de la ea o cheama sa ii prezinte un posibil iubit si il prezinta pe tipul care i-a salvat viata de la tren, cel de care se despartise fara motiv in urma cu un an si raman impreuna.

| laura23 a răspuns:

Titanic si A walk to remember
de ce?
pentru ca in ambele filme protagonistii care se iubeau atat de mult sunt despartiti de moarte

| Tumpiricutampirapidarapu a răspuns:

Era o zi calduroasa de vara... eram inchis in casa deoarece eram pedepsit...
Aveam doar 9 ani... in speranta ca voi alunga norul de plictiseala ce se lasase peste camera mea am deschis televizorul.
*SFX : Pokemon gotta catch'em all tananananam* Serialul Pokemon tocmai incepuse. ma uitam la tv-ul suspendat cu niste ochisori mari urmarind atent pe acel dinozaur galben cum se batea cu niste satanei mai mari decat el. (dinozaurul ala galben de arunca cu luminite)
Deodata liniste.acel dinozaur o inceput sa se miste dintr-o data cu slow motion...si a cazut la pamant. Nu stiam ce s-a intamplat. oare ii era foame? oare nu a luat pastilele pentru inima? oare a avut un atac cerebral? multe intrebari imi rascoleau mintea cand deodata aud PIKACHUUUU pe o voce de distrus.
Atunci mi-am dat seama ca pikachu a fost lovit fatal din lateral de acel satanel micut.
Toti au facut fete de distrusi tristi iar eu cum eram mai sensibil de corason am izbucnit in plans. si am plans 7 saptamani 7 zile si 2 minute... si acum cand imi amintesc simt cum corasonu meu se inmoaie :[

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!

Titanic. A fost un film minunat, cel mai frumos film pe care l-am vizionat, normal ca am plans, adica nu cred ca exista persoana care sa nu se emotioneze, cand scriu acum acest mesaj, inca imi vin lacrimi in ochi, dar nu stiu de ce, ADOR filmul, m-am indragostit de el, si am tras un plans, dar a fost asa in suspans, ai vazut, mai ales atunci cand au ajuns in apa si Jack s-a scufundat, si apoi s-a intors, a fost in suspans, iar la sfarsit... a fost un film de nota, nu exista nota pentru acest film, iar in legatura cu plansul, ei bine cum am zis, nu cred pe nimeni care zice ca nu a scos macar o lacrima; da(normal) am plans!

Un film fantastic, mai ales personajele(actori), totul a fost... ceva ce nu pot descrie prin cuvinte!

Pa, pa.

Întrebări similare