E super. A jucat si in LOST un super serial pe care nici acum nu l-am terminat, in T>V>D, unde a fost un vampir super, in Smallville, in Tell me you love me, in Young Americans, si in
Fearless. Sper ca te-m ajutat. Funda?
Urmaresc si eu TVD, chiar e un vampir super, Smallville nu l-am vazut, cate episoade a jucat? Unde pot viziona Tell me you love me, Young Americans si Fearless?
Pai poti vedea online, pe Vplay (acolo am eu cont, dar nu sunt sigura daca mai este acem program).
Intrebarea ta nu are nici un sens, daca tu nu stii cine e, e problema ta, eu i-am intrebat doar pe cei care stiu despre cine vorbesc.
Ma gandeam sa cicalesc si eu pe cineva, si te-ai nimerit tu
E frumos, imi place cum joaca in TVD. Fara el, serialul nu ar avea acelasi farmec.
Ian Somerhalder=actorul perfect.Mai presus de o prezenta scenica placuta, e si frumos si foarte atractiv dpdv al comportamentului.Si mai presus de toate l-a ajutat mult rolul din The vampire diaries care i se potriveste manusa.Cu toate astea a mai jucat in productii precum Lost sau Marco Pollo.Aaa, si sa nu uit, are cei mai frumosi ochi din lume.
Sunt de acord cu tine, e foarte adorabil, ochii lui sunt superbi.
PopStefania întreabă: