| LastNight1324235436 a întrebat:

Hei! Ce parere aveti despre filmul "Jennifer's Body(2009)"? Merita vazut?

Răspuns Câştigător
| Frontal a răspuns:

Dupa ce am vazut trailer-ul iti pot spune ca e o poveste semioriginala, poate nici atat, pentru ca sunt imbinate 2 tipuri frecvent utilizate ale actiunii din filmele artistice moderne.
Filmele despre liceeni americani le poti vedea pe Disney Channel, sau ai filmele de genul Van Wilder, American Pie etc. In schimb povestea cu vampirii o tot vezi si o tot vezi in filmele noi din cinematografe si mie nu mi se pare a fi ceva nou pentru retina mea cautatoare de idei originale. In schimb personajele lasa si mai mult de dorit prin originalitate chiar daca pe timpul trailer-ului se afla intr-o continua dezvoltare tot nu mi se pare a avea ceva special.
De altfel nici pe pagina de IMDB (http://www.imdb.com/title/tt1131734/?licb=0.5288915911223739) filmul nu are prea mult succes, fapt pentru care i-am dat un 3 cu indulgenta pentru eventualele efecte speciale care in trailer se manifesta prin metamorfoza lui Jennifer (prost spus "metamorfoza", mai bine folosesc "transformare"), povestea non-originala, si interpretarea bunicica a actorilor care sa fiu sincer si-au cam stricat reputatia cu acest film avand in vedere ca Megan Fox a jucat in Transformers.
Avat am avut de spus, fa-ti o concluzie, dar daca vrei filme bune, pe imdb.com sunt destule.

7 răspunsuri:
| deny a răspuns:

Nu-i cine stie ce...mie nu prea mi-a placut...

| ℓαυяα a răspuns:

Mie mi-a placut happy dar nu mi s-a parut de groaza happy

| Patyi a răspuns:

Mie mi-a placut big grin Asta nu inseamna ca o sa iti placa si tie... fiecare avem gusturi diferite... vizioneaza-l si creaza-ti tu singura o parere despre film noi n-avem cum sa stim ce-ti place si ce nu happy VIZIONARE PLACUTA:*

| lascuiulian92 a răspuns:

Mie mi-a placut foarte mult de Jennifer :X maaamaaa ce buna ee laughing.
In rest de nota 6.5 - 7 filmul.

| FllorinaFlory a răspuns:

Mie una mi-a placut mult.hee hee
Sper ca si tie iti va placea.

| crasher a răspuns:

E cam varza povestea, dar e cu megan foxsmug

| Roxanabuiltforsin a răspuns:

Merita vazut mai mult pentru Megan Fox happy dar e cam naspa povestea pentru ca trupa aia rock o omoara atunci (o sacrifica) si e nasol ca la sfarsit moare