| zizizuaza a întrebat:

Hei ce telenovele ati vazut?
ce parere aveti de saracii copii bogati, dar de teresa?
dau funda celor mai frumoase telenovele

Răspuns Câştigător
| Autumnfeelings a răspuns:

Aurora,Saraci tineri bogati,Iubire cu chip rebel,Lacrimi de iubire,Teresa,Cameleoni, Cealalta fata a Analiei,Dona Barbara,Paradisul blestemat,Fara sani nu exista paradis,Iubire si onoare,Secretul Mariei,Daria iubirea mea,Suflet ratacit,Impostoarea,Maria Mercedes,Rosalinda, Sarmana Maria, Marimar.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| alymiky13 a răspuns:

Aurora, Inima salbatica, Saraci tineri bogati, Pariu cu viata, Kasandra, Lacrimi de iubire, Mostenitori, Inima de rrom, Iubire cu chip rebel, Teresa, Clase 406, RBD, Cameleoni, Cealalta fata a Analiei, In numele iubiri, Dona Barbara

| vioooleeetaaa a răspuns:

Numai iubirea,lacrimi de iubire,iubire ca-n filme,inima de rrom,regina,anielA,iubire si onoare,secretul mariei,daria iubirea mea,dona barbara,marina,saracii copii bogati,teresa,iubire cu chip rebel,rebelde,inima salbatica,mostenitorii,cameleonii,fara sani nu exista paradis,cealalta fata a analiei,in numele iubiri,kassandra,impostoarea, clase 406, cautand-o pe elisa,esmeralda,fructul oprit,impreuna pentru totdeauna,ingerasii,juramantul,legamantul,maria mercedes, micuta domnisoara,o mare de pasiune,pacatele evei, pe cuvant de femeie,ratusca cea urata,razboiul sexelor,rosalinda,sarmana maria,suflet ratacit,toantele nu merg in rai,totul sau nimic,tradarea,valeria,victoria, bine ca le-am vazut in mai multi ani sunt cam multe stiu, telenovele teresa si saracii copii bogati au fost ok.

| dara_1781 a răspuns:

Fara sani nu exista paradis mi-a placut cel mai mult.cameleonii,clona,salome,paradisul blestemat, ingeraii.saracii copii bogati mi-a placut mult, dar nu mi-a placut cum s-a terminat. speram ca alexandra sa ramana cu esteban.iar la teresa m-am uitat foarte putin.

| TheMimy a răspuns:

Ei bine.eu am vazut telenovelele :Zarra(un film indian foarte frumos)si "Canan-destin furat"(este vorba despre o fata carea fost loata de la mama ei si crescuta de alti parinti, la varsta de 15-16 ani a fost violata de un baiat dar de care nusi aminteste...se intalneste cu un baiat carel place dar parinti ei nu o lasa ea pleaca de acasa si la varsta de 25-30 de ani se intalneste cu el...etc)Funda