Aurora,Saraci tineri bogati,Iubire cu chip rebel,Lacrimi de iubire,Teresa,Cameleoni, Cealalta fata a Analiei,Dona Barbara,Paradisul blestemat,Fara sani nu exista paradis,Iubire si onoare,Secretul Mariei,Daria iubirea mea,Suflet ratacit,Impostoarea,Maria Mercedes,Rosalinda, Sarmana Maria, Marimar.
Aurora, Inima salbatica, Saraci tineri bogati, Pariu cu viata, Kasandra, Lacrimi de iubire, Mostenitori, Inima de rrom, Iubire cu chip rebel, Teresa, Clase 406, RBD, Cameleoni, Cealalta fata a Analiei, In numele iubiri, Dona Barbara
Numai iubirea,lacrimi de iubire,iubire ca-n filme,inima de rrom,regina,anielA,iubire si onoare,secretul mariei,daria iubirea mea,dona barbara,marina,saracii copii bogati,teresa,iubire cu chip rebel,rebelde,inima salbatica,mostenitorii,cameleonii,fara sani nu exista paradis,cealalta fata a analiei,in numele iubiri,kassandra,impostoarea, clase 406, cautand-o pe elisa,esmeralda,fructul oprit,impreuna pentru totdeauna,ingerasii,juramantul,legamantul,maria mercedes, micuta domnisoara,o mare de pasiune,pacatele evei, pe cuvant de femeie,ratusca cea urata,razboiul sexelor,rosalinda,sarmana maria,suflet ratacit,toantele nu merg in rai,totul sau nimic,tradarea,valeria,victoria, bine ca le-am vazut in mai multi ani sunt cam multe stiu, telenovele teresa si saracii copii bogati au fost ok.
Fara sani nu exista paradis mi-a placut cel mai mult.cameleonii,clona,salome,paradisul blestemat, ingeraii.saracii copii bogati mi-a placut mult, dar nu mi-a placut cum s-a terminat. speram ca alexandra sa ramana cu esteban.iar la teresa m-am uitat foarte putin.
Ei bine.eu am vazut telenovelele :Zarra(un film indian foarte frumos)si "Canan-destin furat"(este vorba despre o fata carea fost loata de la mama ei si crescuta de alti parinti, la varsta de 15-16 ani a fost violata de un baiat dar de care nusi aminteste...se intalneste cu un baiat carel place dar parinti ei nu o lasa ea pleaca de acasa si la varsta de 25-30 de ani se intalneste cu el...etc)Funda
thefirstangel întreabă: