| mirudeea a întrebat:

Hei.Cine a vazut serialul "the pretty little liars" imi poate spune si mie cum este? Multumesc

5 răspunsuri:
| ShinozakiSachiko a răspuns:

E destul de interesant. Îți spun din proprie experiență, că m-a captivat în ultimul hal. Într-o vreme parcă eram obsedată, mă uitam una-ntruna. Acum lăsând la o parte obsesia mea, e un serial foarte interesant. Pe de-o parte e romatic, uneori comic, și uneori chiar te bagă în sperieți. Mă-ndoiesc că te-am ajutat, deoarece cred că vroiai detalii despre el, și cum se întâmplă sau despre ce e orba, dar nu-mi place să dau astfel de detalii, deoarece stric tot farmecul. Ți-l recomand cu cel mai mare drag.

| Ciocolataaaaaaaaa a răspuns:

E genial, jur! L am terminat intr o saptamana si inca nu ma saturlaughing ma uit in fiecare zi sa vad daca mai apar episoade.Iti recomand sa te uiti, n o sa regereti:*

| Anastasia2000 a răspuns:

Eu abia am terminat sezonul 1 dar e foarte interesant...am stat toata noaptea treaza ca sa termin macar acest sezon... il recomand:*

| euu33 a răspuns:

Este serialul perfect. Sunt la sezonul 5 si ti-l recomand. E cel mai frumos serial pe care l-am vazut. Tebuie neaparat sa te uiti. Am devenit dependenta de el. Daca vrei iti zic in mare despre ce e vorba in el.

| Cristinaaa4 a răspuns:

Vara asta am privit toate sezoanele care s-au facut pina acum, chiar e serialul meu preferat! Te captiveaza, serios! Ti-l recoman happy

Întrebări similare