Deşi are multe scene inutile (existând o singură carte pe care se bazează - şi aia scurtă) şi e cu mult întrecut de LOTR, încearcă The Hobbit (mi-e lene să-ţi enumăr aici alea trei părţi).
Şi recent am văzut un film- Kingdom of Heaven- care are aceeaşi tentă de dark action.
Am mai spus, The Hobbit l-am vazut, dar o sa ma uit la Kingdom of Heaven
Ai precizat că l-ai văzut după ce am răspuns eu, .
Valhalla rising 2009
aguirre, the wrath of god, 1972
the reckoning 2001 mai de ce toate suna asa...
kingdom of heaven al zombalaului e superb
.
Oooh, protagonistul din Valhalla Rising e Mads Mikkelsen (care joacă fenomenal în The Hunt şi Hannibal). Ştiu ce voi viziona în noaptea asta.
Mersiiii Sper sa-mi plac filmele astea
De doua ori nu am reusit sa il recunosc faza cu apa e atat de frumosa, abia astept sa vad game of thrones...
Am aşteptat să văd filmul în întregime ca să-ţi dau reply-ul ăsta şi, cum azi-noapte am adormit, , de-abia acum am reuşit să-l termin.
Prestaţia lui Mikkelsen a fost memorabilă, iar fazele frumoase au compensat scenele alea tulburătoare, parcă prea realiste, . Mi-a plăcut muult.
Game of Thrones, daa, un episod mai reuşit decât altul; mi se pare din ce în ce mai bun.
Eu vreau să mă apuc de Vikings.
Sunt atat de plictisitor si obsedat gen straub si huillet incat pot suporta orice fara sa stiu daca e bun pentru altcineva iar tu ai facut asa un sacrificiu
Nuu, cum poţi să crezi că-i un sacrificiu?
M-am răsfăţat vizionându-l.
..neaparat trebuie sa te uiti la seria The Hobbit este realizat de acelasi producator cu 50% aceeasi actori si reprezinta povestea lui Bilbo din tinerete deci acest film ar fi trebuit sa apara inainte de LOTR dar este ok sa-l vezi si acum are o grafica uimitoare mai ales daca dispui de un tv full hd
The Hobbit era imposibil sa nu-l vad! E super si acum citesc si carte si sunt la sfarsit... daca vrei iti spun ce se intampla Mersi oricum
Eu inca citesc seria LOTR nu imi spune vreau sa raman uimit)
Ok Ok
Asteapta filmul
L-am vazut.dar voiam alt film.
Cry1243 întreabă:
anonim_4396 întreabă: