| TudorRebecca18 a întrebat:

Hei!
Deci, când eram mai micuță, mă uitam la o emisiune de modă, doar că nu-mi mai amintesc cum se numește misiunea.O fată primea un plic cu o sumă de bani, și avea câteva ore la dispoziție să-și formeze o ținută.Se plimbă prin mall și căuta rochii, pantofi, și trebuia să se încadreze în suma pe care o avea în plic.Apoi ajungea la un juriu și era criticată.Nu știu, nu m-am uitat la Bravo ai stil, dar tot așa, era jurizată ținuta.Îmi amintesc că îmi plăcea mult emisiunea respectivă, și aș vrea să o văd. Dacă aveți idee despre ce vorbesc și știți emisiunea aceasta, aș fi foarte fericită să îi aflu numele.

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

E posibil sa fie una din primele 2 mentionate aici https://woman2woman.ro/top-3-emisiuni-tv-pentru-fashioniste/

| TudorRebecca18 explică (pentru dullcat):

Chiar este, de fapt este prima menționată. Regina cumpărăturilor.
Îți mulțumesc enorm

| dullcat a răspuns (pentru TudorRebecca18):

Cu placere.

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Poate este super models by Catalin Botezatu a fost pe Kanal D in 2015, nu ai spus in ce an ai vazut acea emisiune, ce varsta ai?

| TudorRebecca18 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu știu exact anul. 2012 sau 2013 cam așa...Nu știu, voi verifica.Multumesc

| dullcat a răspuns:

Buna,ma uitam si eu la aceeasi emisiune, dar nu-mi amintesc numele.Cred ca era difuzata pe canalul TLC?

| TudorRebecca18 explică (pentru dullcat):

Bună.Era românească emisiunea

| helloyoustranger1111 a răspuns (pentru TudorRebecca18):

Next Top Model by Catalin Botezatu (poate?) big grin

| dullcat a răspuns (pentru helloyoustranger1111):

Acolo le tarau pe fetele alea in diferite locuri din lume si le pozau, pe langa alte abuzuri. Nu mergea nimeni la shopping contra timp.