| Eookatha a întrebat:

Hei dragilor! Ati auzit careva de filmul "The Conjuring"? De curand am citit intr-o revista titlul asta, si am observat ca e film de groaza, eu iubesc filmele de groaza, insa nu am gasit sa ma uit online la acest film, si nici pe f**el**t(scriu asa pentru ca nu ma lasa sad ) nu l-am gasit. Daca l-ati vazut online pe net va rog sa imi dati si mie link-ul, sau daca l-ati descarcat sa imi spuneti si mie de unde.

Mersiii :*!

5 răspunsuri:
| aleahimk a răspuns:

Din cate stiu este un film care va aparea in iulie anul acesta, pe net e doar trailer. Uite un link http://www.youtube.com/watch?v=0SQI16dCs58. :*

| Eookatha explică (pentru aleahimk):

Aha, pai si tu cam ce parere ai despre filmul asta, o sa fie sau nu bun? Ca trailer-ul nu m-a inpresionat atat de mult sad

| aleahimk a răspuns (pentru Eookatha):

Nici mie nu mi s-a parut a fi unul care merita vizionat, probabil pentru ca nu a fost actiune deloc in trailer, dar cine stie, poate o sa fie unul bunicel cand va aparea big grin

| Eookatha explică (pentru aleahimk):

Da, numa' poate laughing)laughing. Bine ca apare pana la urmatorul "Sfarsit al Lumii" laughing)

| Maria0916 a răspuns:

Merita vazut, este un film cu adv de groaza.si eu am zis la inceput ca nu e frumos, ca nu se mai fac filme de groaza cum se faceau pe vremuri, dar acest film este genial.merita vizionat, si e mult mai palpitant sa il vezi la cinema, incearca.tongue