Eu stiu multe filme de genul acesta, dar sunt asiatice, sper sa nu te deranjeze, cateva exemple sunt:Boys before flower-este vorba de 4 baieti care arata foarte bine si sunt si bogati,toate fetele mor dupa ei,mai putin o colega noua care nu ii suporta,chiar dandu-i un picior in gura unuia dintre ei(lucru care era de necrezut pentru acei baieti),e super filmul, un alt film e Playful kiss-unde cea mai proasta fata din scoala e indragostita de cel mai frumos baiat din scoala,tip care nu suporta fetele proaste.
-Secret garden,e un film in care un bogatas frumos se indragosteste de o actrita cascadoare,crezand ca a innebunit,filmul are si o parte SF deoarece la un moment dat acestia ajung intr-o padure,la un han vechi unde primesc doua sticle cu vin. Apoi amandoi beau vinul in aceeasi noapte pe timp ploios cu tunete si fulgere,iar a doua zi,spre surprinderea acestora isi schimba corpurile,mori de ras-este si comedie si drama in acelasi timp.
-My girl,este super filmul,este vorba de o fata care nici macar casa nu are,se indragosteste de un bogatas,in casa de vacanta a caruia se ascunde pentru a putea dormi,peste ceva timp el o angajeaza ca nepoata bunicului sau,aceasta fiind singura sansa a batranului de a mai trai,etc.
-Another cinderella story-e un film englez in care un cantaret vine la scoala unei fete nepopulare,el se indragosteste de ea si de modul ei de a dansa,dar ea se amageste spunandu-si ca nu are nici o sansa in fata lui.
-You're beautiful-un film in care un baiat intra intr-o formatie cunoscuta formata din trei baieti,dar acesta trebuie sa faca o operatie,si o roaga pe sora sa geamana sa cante in locul sau,dandu-se drept baiat(a,ea era o maicuta),si secretul sau este aflat de doi dintre baietii din formatie si apar unele complicatii, printre care ambi baieti incep sa o placa, fiind destul de grijulii cu ea, spre surprinderea celui de-al treilea baiat, etc.
Sper ca ti-am fost de ajutor si ca poate o sa iti placa aceste filme.
Uff...singurul care nu e serial e 'Another cinderella story'...da' e foarte frumos!
Mersi mult...da' mai astept, in speranta ca voi mai primi filme, nu seriale...chiar nu m-ar deranja daca ai fi tu aceea persoana!
Scuze,cred ca nu am fost prea atenta la intrebarea ta, ei bine atunci un film ar fi 100 de zile cu domnul arogant.
Buna! A walk to remember e fix pe descrierea ta sincer. Tipul e smecher si golanas asa iar ea e fata de preot din ce-mi amintesc. Merg la acelasi liceu iar el ii cere ajutor cu ceva teme parca si se indragostesc pe parcurs desi ea e genul de fata plicticoasa etc. Singura problema e ca are final trist pentru ca ea e bolnava si moare la final.