| Sophie26 a întrebat:

Hei! Începe un nou serial: Un destin la rascruce pe KanalD. As vrea sa ma uit, avand in vedere ca nu am mai urmarit niciun film de ceva vreme... Voi ce spuneti? Merita urmarit?

Răspuns Câştigător
| PrecizeEveR a răspuns:

Eu l-am vazut pe youtube si mi s-a parut destul de interesant, acum depinde daca o sa iti placa tie. Iti zic mai pe scurt despre ce e vorba.
Este vorba despre o fata (actrita principala) care traiste intr-o lume cu traditii si in care onoarea conteaza. Intr-o zi o sa fie invitata la o petrecere pe care o organizeaza verisoarasa. acolo intalneste un baiat bogat care el va fi fermecat de ea si se va indragosti de ea.
Bine relatia lor va trece prin multe obstacole. Acum ti-am zis depinde de ce gusturi ai. big grin

6 răspunsuri:
| Deadpool2014 a răspuns:

Nu prea

| Anddreee a răspuns:

E asa greu sa urmaresti 1-2 episoade sa vezi daca iti place si pe urma te decizi daca il continui sau nu? Aici fiecare are o parere subiectiva si gusturile nu se discuta. Iti pot zice 10 oameni ca e naspa, dar daca tie iti place?

| εмiLч97 a răspuns:

Eu nu am urmarit niciodata si cred ca nici nu voi urmari vreodata un serial care se difuzeaza la televizor mai ales daca e turcesc sau spaniol (scuze pentru cei care urmaresc seriale de genul). Am incercat sa ma uit la seriale turcesti si spaniole (nu stiu daca se zice asa laughing ) dar nu m-a "prins" plus ca nu prea le inteleg limba (eu ma uit la seriale in engleza si franceza, incearca si tu!) si are acel aer de "telenovela". Iar daca te uiti la un serial la televizor e aiurea ca daca iesi cu prietenii sau cu familia pierzi episodul respectiv si trebuie sa stii cand e reluarea aceluia episod, pe cand daca te uiti la un serial in engleza daca nu a aparut subtitrarea la episodul respectiv intelegi ceea ce spun personajele si e mult mai comod sa te uiti la calculator sau laptop. Daca vrei totusi sa vezi serialul asta, incearca sa te uiti la primele 3-4 episoade si daca iti place, renunti.

| 404namenotfound a răspuns:

Nu prea sunt difuzate seriale bune la tv, mai ales pe postul ala mizerabil.

| Stefania_Alexandra_1979 a răspuns:

Depinde de primele episoade... daca iti place poti sa continui sa urmaresti serialul, daca nu iti place nu il mai urmaresti.

| SHINeeTaemin a răspuns:

Incep luni un serial pe Euforia TV de la ora 17:00.Se numeste Cititorul Gandurilor[I hear your voice], are 18 episoade ti-l recomand, eu l-am vazut de 2 ori

https://www.youtube.com/watch?v=WGfwdjEcK2o

https://www.youtube.com/watch?v=jEd2ERRM0Jc