| Fifylici a întrebat:

Hei lume! Spuneti'mi si mie cateva filme bune de comedie, vreau sa rad dar nu prea stiu la ce sa ma uit.

6 răspunsuri:
| anonymousxD a răspuns:

Hmm. poti viziona 'scary movie', 'zombiland'.

| TiaFCRB a răspuns:

10 lucruri nu imi plac la tine
scary movie1 2 3 4
jack and jill

| ElenaMaria1 a răspuns:

White chicks, friends with benefits, liar liar, bruce almighty, yes man, mean girls, big momma's house, american pie1-7, sex drive, easy a, new york minute, sleepover, freaky friday, no strings attached, the hot chick, crazy stupid love, the hangover 1, 2, the godmother, Bad teacher. Astea mi-au venit acum in minte. Sunt comice toate, dar la unele razi cu lacrimi! Funda? te rog.

| Funditza97 a răspuns:

JUST GO WITH IT este un film foarte bun de comedie...eu una am ras cu lacrimi la unele faze.Intr-adevar filmele de comedie din ultima vreme nu mai sunt chiar asa bune...dar depinde si de gusturi. in filmul recomandat de mine joaca Adam Sandler si Jennifer Aniston si il poti gasi free si subtitrat pe aproape toate site-urile ce difuzeaza filme.

| ald3c1 a răspuns:

Dpinde ce gen de comedie iti place, eu iti recomand cateva din cele mai bune comedii:-American pie(1, 2,3, 4,5,6),Animalul,Marele Stan, Home Aloune1, 2,3, 4si multe altele intra pe 990 filme si acolo gasesti ca iti place si e si gratishappy. Sper ca te-am ajutatxD

| Wellfun a răspuns:

Astea sunt cele mai tari unele şi foarte noi! :
Your Highness
Horrible Bosses
The Change-Up
Prom
Zookeeper
Mr. Popper's Penguins
Just Go with It

Întrebări similare