| Andreea8686 a întrebat:

Hei. M-am uitat la multe seriale, dar unul singur mi-a provocat dependeta, gen l-am terminat in 3 zile, si anume Prison Break. M-am mai uitat la Lost, Lucifer, Supernatural, Gossip Girl, The walking dead, Angel of hell, how i met your mother, frirnds, the big bang theory, si multe altele. Stiti un srrial sa fie la fel de misto ca si Prison Break? Am auzit de Game of Thrones dar nu il gasesc si am auzit ca r foarte greu de inteles. FUNDA.

13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Game of thrones chiar merita. Cum nu-l gasesti? E pe fsplay. Alte seriale : bates motel, Breaking bad, mr robot

suntserios
| suntserios a răspuns:

Breaking Bad

| faramatania a răspuns:

Banshee,GoT,Lost

| J0B0MAT a răspuns:

The vampire diaries
The originals
Merlin
Game of thrones este pe multe site-uri, trebuie să îl găseşti. Nu e foarte greu de înţeles şi e unul dintre cele mai bune seriale.

| LoveSleep a răspuns (pentru J0B0MAT):

Singurul lucru bun la GOT e faptul că toată lumea moare.

| J0B0MAT a răspuns (pentru LoveSleep):

Iar unii mai revin la viaţă. Dar păcat că nu a murit şi draga de Daenerys.

Încă nu'i târziu.

| J0B0MAT a răspuns (pentru LoveSleep):

Cu cât mai repede cu atåt mai bine.
App, cine sunt preferaţii tăi din GoT?

Cioara cu 3 ochi și orice tipă dezbrăcată.

Nu prea găsesc ceva bun în serial, dar cred că Tyrion și Baelish.

| Sn4k3 a răspuns:

Spartacus, nu e ca Prison Break, dar e tare, ar mai fi Chuck, BMS, Baby Daddy. Vizionare placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dexter
Lost
CSI:Crimes and Investigations
Gap Dong
Ghost/Phanthom (2012)
City hunter

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Game of thrones nu e asa greu de inteles; e mai mult decat un serial, e o lume intreaga. daca vrei sa te apuci, mai degraba citeste cartile(sunt mult mai faine). Mie dependenta mi-a provocat The O.C. (100 de episoade in 2 saptamani) si Kyle XY (abc family nu l-a terminat, si nici nu au de gand, dar merita incercat!

| JellyBean008 a răspuns:

Nu am văzut Prison Break deci nu stiu cum e, dar o să-ți recomand câteva la care mă uit eu: The100, Teen Wolf, Shadowhunters, Lie to me, Orange is the new black, Shameless US(comedy) si American Horror Story