| lia_1678 a întrebat:

Hei ma ajuta cineva care este ultima serie din filmul twiligth, eu am privit parte cind Bella se casatoreste cu Edward si bela ramine issarcinata inaste si copilul este jumatate om si jumatare vampir imi trebiue sa stiu mai este vreo serie in care o arata pe bela vampir cum isi creste fetita?

Răspuns Câştigător
| mariacris98 a răspuns:

Volturii vor afla de existenta lui Renesmee si vor crede ca este un bebelus-vampir, care sunt interzisi si trebuie omorati. Acestia o sa atace familia Cullen, dar ei le demonstreaza ca nu este un bebelus vampir, ci ca este jumatate om- jumatate vampir. Volturii tot nu vor sa renunte si vor sa omoare familia Cullen spunand ca nu stiu cum o sa creasca Renesmee si cum o sa se comporte cand o sa fie mare. Alice o sa aduca un alt copil jumatate om- jumatate vampir foarte batran, mai batran ca Edward, cu care o sa le demonstreza ca Renesmee nu constituie nici o problema. Apoi Volturii o sa se intoarca inapoi in Italia, iar totul o sa revina la normal.

2 răspunsuri:
| LuisAGreEn a răspuns:

Buna!happyBreaking Down part.2 apare anul acesta cred ca in varathinking Bella dupa ce naste copilu moare, dar Edward o musca de cateva ori.Ea invie facandu-se vampir. Tot ce stiu e ca fata (Renesme ) cand creste pe la 17 ani e impreuna cu Jacobhappy

| lia_1678 explică (pentru LuisAGreEn):

Pai seria sceasta ai vazut-o si eu dar dupa asta cind fetita este mare si bela vampir?