| ana0409 a întrebat:

Hei! Nu am ce face cu timpul meu tiber și mă gândeam sa mi-l ocup cu niște seriale.Ce părere aveți de The Vampire Diaries? (dacă l-ati vazut, sa-mi spuneți cum vi s-a parut)
P.S.tongueuteti sa-mi mai dați sugestii de seriale?

6 răspunsuri:
| Kandia15 a răspuns:

M-am uitat la el pana la sezonul 6, episodul 1, dar m-am lasat pentru ca ma plictisea. Daca iti plac filmele cu vampiri, atunci o sa iti placa. Iti recomand eu unele superbe: Nowhere Boys, Pretty Little Liars, Ghost Whisperer, The mentalist happy

| SuntFataa a răspuns:

The vmpire diaries este serialul meu favorit ( isi imparte primul loc cu Teen wolf, tot un serial foarte bun ). Sigur nu vei regreta ca l-ai inceput. Te va face sa te uiti non-stop laughing.

| xHorrorx a răspuns:

Salut happy..Eu mă uitam până de curând la PLL(Pretty Little Liars), și este chiar foarte tare serialul, ți-l recomand...Succes big grin

| AdeSkumpa a răspuns:

Am vazut tvd, iubesc serialul. Adica la inceput nu eram asa incantata, dar m-a facut sa invat multe chestii de viata din el..Chiar daca e cu vampiri sunt sigura ca nu il voi uita

| ana0409 explică:

Sa zicem as începe sa mă uit la TVD/PTT/TN, cum găsesc toate episoadele?

| vickky14 a răspuns:

Http://filmix.net/
Uite aici cele mai superbe seriale, le gasesti aproape la sfarsitul acestei pagini care ti/am trimis