Am ajuns pana aproape de sezonul 3 deci hai sa ti povestesc. Michael si Linc reusesc alaturi de alti 6 sa evadeze, dar fix in noaptea evadari, unul din ei (cel batran) este ranit, si renunta, dar ii spune lui scofield de cei 5 miliarde dde $, dar si restul evadatilor afla, iar dupa ce reusesc sa scape din inchisoare, acestia se duc direct spre bani, uni dintre ei find prinsi de catre politie.Intre timp, Veronica este omorata de fbi, si Sara(medicul) este si ea la un pas de moarte.Mai mult afla tu singur/singura
Cumetre ești prăjit maxim, întrebi ce s-a întâmplat in 4 sezoane, Avocata a mierlit in sez 2
Paai. Evadeaza, veronica moare pe la sezonul 1 sau 2, incercand sa il scape pe lincoln de pedeapsa capitala. Sara e la un pas de a muri incercand sa se drogheze din cauza lui michael, simţindu-se folosita in incercarea planului de evadare. In sezonul 3 michael intra intr-o alta inchisoare foarte reeea, numita Sona, luand vina asupra lui la uciderea unui om (aceasta crima fiind comisa de sara). Reusind sa evadeze si din inchisoarea aia, in sezonul 4 intalneste un tip care i a propus o intelegere: ajuta la distrugerea companiei (cea mai rea institutie) in schimbul libartatii lui si a celorlalti. Fiind un geniu, michael reuseste intr-un final sa distruga compania, la aceasta lucrand mama lui care si-a inscenat mortea si fiind o persoana foarte rea. Amenintat cu pistolul, (michael fata de mama sa), sara il salveaza si o omoara pe mama lui michael. A fost surprinsa de camerele de supraveghere si bagata la inchisoare. Fiind insarcinata cu michael, acesta incerca sa o scoata afara pe sara din inchisoare, asta insemnand o alta evadare. In incercarea acesteia, michael moare pentru a putea sa o salveze pe sara. Sfarsit tragic. Pe parcursul a celor 4 sezoane, bellick decide un prieten adevarat si de inceredere, la fel si alex mahone. Si, michael nu este fratele lui lincoln, lincold fiind adoptat. Când a aflat asta de la mama lui, michael a spus: " el mi-a fost frate mai mult decat mi-ai fost tu mama!"