| Cooory a întrebat:

Hei, Salut! Am observat ca tot mai multa lume se uita la pretty little liars. Cum este? Merita vazut? Stiu ca este un serial, dar cat de lung e?

3 răspunsuri:
| Mwha a răspuns:

Pretty Little Liars este un serial despre 4 fete a caror grup a fost destramat deoarece o prietena de a lor a disparut (era ca un fel de sefa a grupului ) intr-un final fetele se reintalnesc si incep cautarea ucigasului lui Alison ( fata disparuta ). De la un timp incep sa primeasca mesaje de la cineva ce se semneaza cu A. ( ele cred ca se refera la Alison deoarece mesajele contin secrete pe care doar ea le stia ). Este interesant. Vizionare Placuta!
P.S. Fiecare episod tine 45 de minute, si pana acum are 3 sez. ( primul a cate 22 episoade, al doilea a cate 25 de episoade, al treilea 5 episoade momentan ).

| ToxiikGirl a răspuns:

Decateva zile am inceput si eu sa-l vad si chiar imi place.Are 3 sezoane primul are 22 de ep al 2 lea are 25 de ep, iar al 3 lea inca nu este terminat pana acum sunt decat 4 ep.
Eu zic ca merita vazut, din ce am vazut eu pana acum chiar ini place.
Il poti vedea online si subtitrat in rom. aici:
http://filme-online-subtitrate.ro/......-subtitrat

| yourgirl a răspuns:

Salut happy eu ma uit pretty little liars de cind au inceput abia sa iasa primul sezon..la inceput ma temeam fiidca era infricosator ce se intimpla si chiar si acum cind arata ce se intimpla cu acele fete ma tine mereu in suspans. uite si un fel de rezumat :
Serialul urmareste aventurile a patru fete — Spencer, Hanna, Aria si Emily — a caror gasca se sparge dupa disparitia "sefei" lor, Alison. Un an mai tarziu, ele incep sa primeasca mesaje text de la cineva care foloseste semnatura "A", care ameninta sa le dea in vileag secretele, chiar si pe cele ascunse cu bagare de seama, pe care credeau ca le cunoaste doar Allison.