anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei...Salutări!
Dacă mă poate ajuta cineva,aș fi recunoscătoare.
Mă tot chinui de ceva vreme să găsesc un film din care nu îmi amintesc nume de actori sau numele filmului,dar pot să spun despre ce se întâmplă în el.
Începe cu o fată blondă pe care o sună iubitul și îi vorbește vulgar,motiv pentru care ea îi închide telefonul. Ceva mai târziu,se întâlnesc pe plajă seara,când ea este cu grupul său de prieteni.O convinge să stea de vorbă cu el,dar nu să îl ierte.Ce îmi amintesc foarte bine e că fata avea un obicei din a-și acoperi mâinile cu mânecile bluzei,remarcă pe care o face băiatul.Și de aici îmi mai amintesc de final,când el se mută din oraș,dar înainte de a pleca se oprește în fața unui restaurant, unde o vede pe ea cu noul ei partener.Atunci,îi scrie ceva pe geam și apoi pleacă.
Dacă știe cineva, vă rog mult să mă ajutați.

2 răspunsuri:
| MariaCristinnaa a răspuns:

Iti amintesti ce varste aproximative aveau personajele? Gen erau adolescenti sau adulti mai tineri? Iti amintesti ca vreunul dintre ei sa aiba vreo slujba? Poate imi dau seama daca stiu si detaliile astea

| FataCuChitaraMunților a răspuns (pentru MariaCristinnaa):

Cred că aveau până în 30 ani, amândoi.Și nu știu sigur, dar cred că el a renunțat și la locul de muncă, înainte să plece.