Cand a trecut perioada de o luna o sa o anunte, iar daca vrea sa continue abonamentul va trebui sa plateasca, daca nu il poate anula
Intra si inchide contul din optiuni inainte sa expire luna si atunci nu, nu mai trebuie sa plateasca.
Este strict decizia ei si nu cred ca ar trebui criticata sau comentata, eu am nevoie doar de simple raspunsuri si sfaturi, nu comentari inutile.
Anonimo, eu nu-ți critic gagica! M-am exprimat asupra gestului pe care o sprijini să-l facă. Prima lună de abonament e gratuită. Adică îți faci abonament (o perioadă se presupune că ești abonar) și în luna promoțională dispari în ceață.
De fapt m-am exprimat elegant spunând că e lipsă de fair play. Corect ar fi fost : ciordeală de găinar!
PS - inutilă e intrebarea ta din data de 21 aprilie. Recitește-o și rînjește!
Nu este gagica mea, eu pur si simplu imi ajut prietenii cu problemele lor, contul acesta fiind un fel de grup pe care il folosim noi pentru a raspunde/a pune intrebarii.Eu nu ii sustin idea aceasta pe care prietena mea vrea sa o practice, ea doar m-a rugat sa intreb aici.Multumesc de ajutor.Imi pare rau daca te-am jignit intr-un fel sau altul, aceasta nu era intentia mea.
Să fii iubita
gongsterbeep întreabă: