| Cosmina361 a întrebat:

Hei! Știe cineva care e legătură dintre filmele(2) Phrometeus și filmele Alien? Eu cred ca e o legătură și nu prea știu care deoarece la Phrometeus 2 titlul e Aliensad...) ca și cum ar face parte din acea serie. Sau filmele Phrometeus sunt incorporate cumva in filmele Alien? Ajutor va rog ???? cine știe! ❤️ Dau fundă ????

Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

Face parte din acelasi univers, dar evenimentele din Prometheus si Covenant (ultimele 2 filme) au loc inainte de cele din filmele originale. Prometheus are loc in 2093, Covenant in 2104 si Alien original are loc in 2122. Regizorul a spus ca a vrut sa creeze o noua serie si vrea sa se apropie de evenimentele din cel original, poate chiar sa-l refaca sau sa-l continue, dar o sa mai apara cel putin un film pana atunci care sa continue povestea/seria asta pe care au inceput-o. Multi spun ca o sa se numeasca Alien: Awakening urmatorul si ca s-ar putea sa ajunga la evenimentele din cel original, asta daca va mai aparea, avand in vedere ca a fost slabut la box office, sunt indecisi daca o sa-l mai faca si au alte proiecte acum.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au aceeasi producator: Ridley Scott
Cat despre conexiunea intre scenarii: regizorul a spus pentru fani ca nu exista nici o legatura speciala