| AdeVero12 a întrebat:

Aș vrea un film de văzut cu familia. Am văzut A walk to remember, LOL(nu prea cred că e de văzut cu familia), The Valentine Lost, The notebook. Deci alte filme de dragoste triste sau comedie.

Răspuns Câştigător
| Mwha a răspuns:

Life of Pi ( RO: Viata lui Pi ) - un film superb ( comedie + drama + acțiune ) numai bun de văzut cu toată familia. Sper ca răspunsul meu ți-a fost de folos!

| AdeVero12 explică (pentru Mwha):

Mulțumesc că mi-ai amintit acest film! Chiar voiam să-l văd! :*

13 răspunsuri:
| Mee a răspuns:

Sunday with Tiffany.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uiata-te la Never let me go si la The boy in striped pyjamas, The pursuit of hapyness, crash, hotel rwanda, reign over me.Sunt filme de drama si family foarte bune.vizionare placuta

| AdeVero12 explică (pentru anonim_4396):

Par foarte interesante toate filmele, dar am dat deja fundă. Îmi pare rău, dar mulțumesc pentru filme! :*

| anonim_4396 a răspuns (pentru AdeVero12):

Cu placere! Am vrut doar sa te ajut, daca vrei te poti uita la filme sunt frumoase(sau cel putin mie asa mi s-au parut). Daca vrei poti acorda un vothappy big grin

| AdeVero12 explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc, chiar mă voi uita. Și nu pot să dau vot pentru că sunt membru junior. Sper că am zis corect. laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru AdeVero12):

Ok,mersi oricum! vizionare placuta!

| Rëndark a răspuns:

Familia Touche

| RoxanaCC a răspuns:

The change up- e o comedie destul de draguta, sau incearca filmele lui Jim Carrey sau a lui Eddy Murphy

| anamariaiancu a răspuns:

Norbid; Doi burlaci si-o blonda; Tedd; Nasa (este romanesc cu Alex Vele Jojo etc )

| ucvfcsb a răspuns:

Ora de varf 1, 2, 3, comedie si actiune:d

| Gabitza11 a răspuns:

Baby on board sau Mincinosul mincinosilor (amandoua sunt comedie)

| RalucaIoana4 a răspuns:

LOL chiar nu e de vazut cu familia laughing)
Alte filme: Titanic thinking, Hachiko, Spion printre vecini cu Jackie Chan si un film pe care l-am vazut recent dar e de vazut cu familia si e mai mult drama: I am Sam, e cu Sean Penn si Dakota Fanning happy. Super filmul! :*
Funda? puppy dog eyes