Life of Pi ( RO: Viata lui Pi ) - un film superb ( comedie + drama + acțiune ) numai bun de văzut cu toată familia. Sper ca răspunsul meu ți-a fost de folos!
Uiata-te la Never let me go si la The boy in striped pyjamas, The pursuit of hapyness, crash, hotel rwanda, reign over me.Sunt filme de drama si family foarte bune.vizionare placuta
Par foarte interesante toate filmele, dar am dat deja fundă. Îmi pare rău, dar mulțumesc pentru filme! :*
Cu placere! Am vrut doar sa te ajut, daca vrei te poti uita la filme sunt frumoase(sau cel putin mie asa mi s-au parut). Daca vrei poti acorda un vot
Mulțumesc, chiar mă voi uita. Și nu pot să dau vot pentru că sunt membru junior. Sper că am zis corect.
Ok,mersi oricum! vizionare placuta!
The change up- e o comedie destul de draguta, sau incearca filmele lui Jim Carrey sau a lui Eddy Murphy
Norbid; Doi burlaci si-o blonda; Tedd; Nasa (este romanesc cu Alex Vele Jojo etc )
LOL chiar nu e de vazut cu familia )
Alte filme: Titanic , Hachiko, Spion printre vecini cu Jackie Chan si un film pe care l-am vazut recent dar e de vazut cu familia si e mai mult drama: I am Sam, e cu Sean Penn si Dakota Fanning . Super filmul! :*
Funda?