| PrettyGirl56 a întrebat:

Hei TPU, acum aproximativ un an am întrebat daca va exista partea a 3-a a filmului "Trei metri de-asupra cerului" am aglat ca Hugo a murit si da nu se va mai face probabil!

Am o alta întrebare stie cineva daca exista sez 2 al serialului turcesc Günes Rizlari? vad anumite secvente pe Youtube care nu sunt în sez 1 dar nici pe 2 nu-l gasesc!

Daca stie cineva va rog spuneti! dau funda!

1 răspuns:
| DaCumSaNu a răspuns:

1. Primele 2 filme de la tres metros sobre el cielo au fost facute dupa cartile scriitorului italian Federico Moccia. A treia carte a fost deja scrisa si lansata in Italia, dar ecranizarea sa inca nu s-a confirmat.
2. Gunes s-a terminat si a fost anuntat ca nu va exista un al doilea sezon. Pe Youtube nu exista absolut niciun filmulet de la o pagina oficiala care sa ateste asta. Filmuletele de genul:
https://www.youtube.com/watch?v=69YeaVgKtGc&feature=youtu.be sunt sunt un colaj din sezonul 1 și din filmul care a jucat Hande : Ask Analmaz. Cauta sa vezi ca sunt aceleasi scene. Fanii fac videoclipuri d'astea si pun secvente din alte seriale si filme in care au jucat actorii respectivii, iar voi sunt derutati de asta.